Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 september 2013

Muzikaal recept voor het totaal wegvagen van de PvdA, grotere asociale leugenaars kent de politiek momenteel niet!

Een dag na zo ongeveer de meest asociale troonrede van de laatste 64 jaar, hier een geneeskrachtig recept van jouw eigen blogdokter en muziekdruïde Pietje Pisser. De recepten van de dr. laten je zien hoe de wereld in elkaar steekt en laten je vooral zien, dat wanneer jij denkt dat je gek bent geworden, dit niet zo is, de wereld is gek geworden, niet alleen door het smerige handelen van ondernemers, maar ook door politici zoals die van de VVD en PvdA. Laat je  door de dr. leiden, naar een nieuw bewustzijn, waarin je zult zien hoe inhumaan de zogenaamde beschaafde westerse wereld is, een bewustzijn van waaruit jij de kans hebt, iets te doen aan de gore troep en ellende, die die westerse 'beschaving' aanricht, op weg naar een wereld, waarin echt iedereen gelijk is en waar iedereen gelukkig kan worden.

Nog danig ontstemd over de begroting van 2014 bracht de dr., gestoken in camouflage kledij, maar wel met de gebruikelijke wolk om zich heen, mij het volgende recept:
Voorgerecht: Lightwave met 'Nachtmusik', voor deze muziek hoeft het geen nacht te zijn, het is lekkere golvende muziek, waarop je je hersenen kan ontdoen, van de bagger, die er dagelijks over wordt uitgestort, bagger die je niet kan ontlopen, tenzij je jezelf opsluit, de brievenbus dichtspijkert, plus radio en tv beiden op 'zwart' zet (uiteraard moet je dan geen gebruik van je computer of 'smartphone' maken). Science fiction muziek van grote hoogte! Tweede onderdeel Eyephone met 'Reductive', alweer elektronica, maar meer op activiteit gericht, een trip op zich!! De dr. blijft in hoge sferen met Mickey Finn en het album 'Keen on Maggots', niets onsmakelijks aan deze 'maggots', Scandinavische elektronica van top niveau en uiterst geneeskrachtig!! Door met Box Of Frogs en 'Floordiving', 'gewoon' waanzinnig mooie elektronica van Duitse bodem, genieten piepelz!!! Tot slot een beproefd sterk geneesmiddel: 'Sci-Fi Cafe een compilatie van dit label met herkenningsmuziek van sf films en series, met o.a. namen als Loop Guru, Le AEtherstrip, Astralasia, Pressurehead, e.a. een prima de luxe psychedelisch elektronische trip door de ruimte, groots!!!
Dat was het voor deze dag, tot de volgende en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten