Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 september 2013

Muzikaal anti-VPRO recept voor een verbod op dierenmishandeling ten behoeve van een achterhaald, belachelijk middeleeuws sprookje

Met de geneeskrachtige recepten van dr.P. Pisser naar een echte wakkere wereld, niet die 'wakkere' fascistoïde wereld, waar de Telegraafgroep voor staat! Volg de sessies van de dokter en laat je wekken uit het bed met leugens, waar je als kind al in bent gelegd!

Weer geheel in hippiegewaden, wel van wat dikkere stof en voor een groot deel met een 'bijna wintermantel' aan, bezorgde blogdokter en druïde P. Pisser het volgende geneeskrachtige recept, al fietsend een duistere ballade spelend op zijn fietspijporgel, benieuwd wat die ouwe nu weer heeft bekokstoofd in zijn studio.
Het eerste ingrediënt: Neil Young met 'Harvest', een mooi meebleer album, blijft goed te genieten, zelfs na zoveel jaar!!! Over slang gesproken, waar we niet over spraken, maar zoals Young zingt, Johnny Dowd kan er ook wat van, hier met zijn album Cruel World, met felle kritiek op oorlogvoeren en religie, maar ook met veel humor, prachtige southern achtige rock, met schitterend orgelspel van Michael Stark, echt een mooi album, maar draai 't niet te vaak, het gevaar van verveling ligt dan op de loer en dat is zonde!! Over lol gesproken, daar weten de 'Da Willys wel raad mee! Hier met hun album Satuhday Nite Palsy', niet alleen lol, maar ook perfect gespeelde (punk) rock!!  The B2's vervolgen met 'Wild Planet'  met daaronder het advies 'Play Loud', godverdekrulleknol, watis dit nog steeds geweldig, psychedelische sf muziek, geënt op geëvalueerde rockabilly, met uiterst grappige teksten, genieten piepels! Door naar Ween, altijd plezier met deze twee heren, nu met het album 'La Cucaracha', mooi? Waanzinnig mooooooooooooi!!! Geniale ongein met dito muziek, met net als de vorige albums de psychedelica niet ver om de hoek..... Datzelfde kan je zeggen over de prettig gestoorde scheurende psychedelische rock van The Butthole Surfers, hier met het album: 'Locust Abortion Technician', meer dan waanzinnig goed!!! Het laatste ingrediënt voor deze dag: 'Now I Got Worry' van The Jon Spencer Blues Explosion', met een zware psychedelische saus overgoten keiharde bluesrock, veel humor en uiterst energieke muziek, kortom geniaal goed!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten