Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 september 2013

Muzikaal recept voor het openlijk benoemen van de PVV als fascistenbeweging en voor het met onmiddellijke ingang doorvoeren van gelijke arbeidsrechten voor jongeren!

Weer een vervolg op de levenslange sessies van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser, met de geneeskrachtige recepten van de dr. verruim je je geest en je zal snel zien, dat je ergernissen die je eerder depressief maakten, nu plaatsmaken voor het gevoel, stappen te moeten ondernemen en het niet langer te pikken, hoe de machthebbers op aarde denken, om te kunnen gaan met mens, dier, natuur en milieu. Dit zal niet tot gevolg hebben, dat je wegzakt in lethargie, maar je zal zien, dat je allesbehalve alleen bent, zoek gelijkgestemden en zie wat je kunt doen, maar de tijd van wachten en toezien is echt voorbij!.

De lichte ongesteldheid van de dr. is voorbij, zoals je gister al kon lezen, vandaag is hij ronduit baldadig, nog harder dan ooit te voren pijporgelfietste hij mijn straat in, en het leek verdomd wel of er een kathedraal de straat in reed, prachtig! De mensen die hij passeerde bleven vol verwondering staan, een enkele vond het nodig te schelden, maar daar moet de dr. altijd hartelijk om lachen, tot grot ergernis van de scheldende medeburgers.
Als eerste vandaag alweer Ry Cooder, dit keer met 'Jazz', een prachtig album met wat jazz uit de 30er en 40er jaren, zelfs Doo-wop schuwde hij niet op dit album, kortom een klassieker!!! Nu een album uit de oude doos van de dr., die hij eigenlijk nooit meer draait en niet geheel ten onrechte, wat betreft het album 'Fourplay' van Sensational Alex Harvey Band (without Alex), dat maakt dit album meteen wat interessanter, althans wat mij betreft, de stem van Alex Harvey verveelt snel. Maar ook op dit album een paar redelijk vervelende zeiknummers, welke? Zoek dat zelf maar uit, er blijft gelukkig nog wel wat te genieten van de muziek van deze poprock band. De dr. blijft in de 70er jaren met het album 'Inner Secrets' van Santana met een mooie cover van het Blind Faith nummer 'Well All Right', redelijk album, al ben ik niet echt een liefhebber van Santana, zoals de dr. dat bijvoorbeeld wel is. Door met The Cure en 'Boy's Don't Cry' nog steeds een geniaal mooi album, genieten!!! Ach ja, daar kan je gerust Blondie met 'Eat To The Beat' na draaien, prachtig, ondanks de hits, zeker een onderschatte band! On-U Sound Presents: 'Chainstore Massacre' van het Adrian Sherwood (never trust a hippie) label, een prachtige verzamelaar met namen als Head, Bad Card, LittleAxe, Mark Stewart, Asian Dub Foundation en nog veel meer, gaat lekker hè, tot zover? Om het geheel af te blussen, hier de magisch psychedelische klanken van Sad Rockets met 'Once Upon A Time', een uiterst krachtig medicijn, elektrojazz'n funk, met veel mooi orgelwerk, purrrrraktiek!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten