Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 september 2013

Rawan, een 8 jarig Jemenitisch meisje werd gedwongen te trouwen met een 40 jarige, op huwelijksnacht verkracht en overleden...

In Jemen is het 8 jarige meisje Rawan uitgehuwelijkt, op haar 'trouwnacht' werd ze verkracht en ze overleed later aan haar verwondingen, die ze daarbij opliep....... Het is 2013 en te gek voor woorden, dat dit soort achterlijke gebruiken, als uithuwelijking nog bestaan, Nog erger als dat kinderen onder de 18, laat staan onder de 15 zijn. Deze meisjes worden vaak uitgehuwelijkt als een soort 'goedmakertje....' Teken aub de volgende petitie, ook al wordt daarin een verbod op uithuwelijking onder de 18 bepleit, uithuwelijking zou helemaal verboden moeten worden, ieder mens heeft recht op zelfontplooiing en het recht te beslissen over haar/zijn leven. Uithuwelijking is een schending van de kinder- en mensenrechten!
Het is een begin, dus teken aub! Let op! Niets aanvinken waar WalkFree u zaken kan toesturen, ook aangevinkte zaken wegklikken, deze organisatie gooit uw Facebook pagina vol met hun nieuws.

Als u toevallig islamitisch bent, kunt u dan uw geloofsgenoten mobiliseren , om naast deze petitie, als geloofsgenoten protest aan te tekenen bij de Jemenitische regering? Alvast mijn hartelijke dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten