Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 september 2013

Muzikaal recept ter herinnering aan Salvador Allende en voor het openen van de jacht op de 50 miljard aan jaarlijks ontdoken belasting

Weer een recept in de eindeloze rij sessies van blogdruïde en dr. P. Pisser, uiterst geneeskrachtige recepten, die de dr. niet alleen de jonge mens aanbiedt, maar ook de oudere mens, dit alles in zijn poging je te laten zien, dat je dagelijks bedonderd wordt en dat je daar iets tegen kan doen, volg de sessies van de dr. organiseer je (zonder leiders ajb) en 'leg' politici, ondernemers en het grootste deel van de media 'voorzichtig' uit, dat je het niet meer pikt, tot hier, niet verder, sterker nog een fiks aantal passen terug! Een ieder op deze kleine klote planeet, heeft recht op geluk, goede gezondheid, scholing, schone lucht en schoon water, en ook de komende generaties, zouden zonder enige hersenspoeling, of dat nu religieus of politiek is, op moeten kunnen groeien, als waardige, goed ontwikkelde burgers, die met verantwoording omgaan met deze planeet en alles wat daar op leeft.

Het eerste onderdeel: The Doors en de albums 'Waiting For The Sun' en 'Alive She Cried', prachtig nog steeds, wat een jammerkijk verspilt talent, Jim Morrison. Met 'The Unknown Soldier' speciaal voor de O-Bomb-A regering in de VS (en alle andere oorlogshitsers), die hijgend klaarstaat om de eerste raketten af te sturen op Syrië, daarmee Al Qaida in de kaart spelend, zodat de oorlogsmachinerie van de VS lekker kan doordraaien!! Nog een band met een zanger met sterke stem: The Stranglers en het album: 'All 12 Inches', prachtig album, wel één van de meest commerciële albums van de heren, maar de cover '96 Tears' is niet te versmaden, ach gelul, het is allemaal mooi, genieten piepels!!! Vervolgens nog zo'n band en zanger, de legendarische formatie : Wall Of Voodoo met hun album 'ABC', ook hier komt een radio langs, in dit geval een Mexicaanse, en god wat een waanzinnig sterk album, wahnsinnhaftgeschissen!!! Aan de voorgaande rij, kan met gemak het album 'Hairway To Steven' van de Butthole Surfers toegevoegd worden, jezus wat een energie en wat een humor!!! Natuurlijk hoort Mark Sandman en zijn band Morphine in dit recept, met hun album 'Yes', allemachtig grootse bluesrock met jazz ondertoon, geserveerd met een licht psychedelische saus. Uiteraard mag Tom Waits vandaag niet ontbreken, hier met het album 'Mule Variations', een van de vele mooi albums, van dit genie van de alternatieve muziek, jammer dat hij zo weinig politiek kritische teksten gebruikt. Maar het blijft prachtige en uiterst sterke muziek en een waardig slot aan deze sessie, ik heb er wel een schorre keel aan overgehouden!
Tot de volgende sessie, veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten