Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 september 2013

Onderwijsakkoord niet getekend door AOB

De AOb weigert het onderwijsakkoord te tekenen. Vanmorgen werd PvdA nitwit en godbetert huidig minister van Onderwijs, Bussemaker bij BNR gevraagd, of er dan nog sprake is van een nationaal akkoord. Ja, zei de hopeloze uitgezakte huppeltrut, want iedereen steunt het....... ha! ha! ha! ha! ha!
Bussemaker wilde geen antwoord geven op de vraag, of er extra geld voor onderwijs wordt uitgetrokken, na veel geouwehoer, gaf ze uiteindelijk toe, dat er geen extra geld bijkomt. Daarmee gaf ze de Algemene Onderwijsbond (AOb) in feite gelijk, deze bond stelt, dat het geld al ingeboekt was, bij het regeerakkoord en dat er dus een sigaar uit eigen door wordt gepresenteerd.......
Na dit gesprek ging Bussemaker, zoals ze zei, het door iedereen getekend akkoord presenteren, alsof de grootste onderwijsbond per vandaag niet meer bestaat!

In het Radio1 nieuws van 10.30 u. werd er nog een 'leuk' feit toegevoegd aan het gestoorde gedrag van Bussemaker: Als de CAO voor het onderwijzend personeel, voor 1 juni 2014 wordt getekend, komt er extra geld vrij voor onderwijs........ Je reinste chantage!!!!!!
Jezus wat een autist die Bussemaker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten