Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 september 2013

Zorgverzekering 2014

De veranderingen voor volgend jaar in de basisverzekering:
De eigen bijdrage gaat omhoog van € 350,--, naar € 360,-- per maand.
Het maximaal aantal consulten voor de eerstelijns psycholoog vervalt, ik neem aan, dat deze in het geheel niet meer vergoed zal worden, daar staat dan tegenover, dat er een ruimere vergoeding vanuit de basisverzekering komt. De eigen bijdrage vervalt (dat is gelukkig positief), maar het eigen risico voor deze zorg blijft wel bestaan (als je het leest, besef je pas goed, hoe deze mensen zijn gepakt door hare VVD kwaadaardigheid Schippers).
De huisarts krijgt een grotere rol binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)........
Dat laatste is natuurlijk ten hemel schreiend, als je ziet, hoe huisartsen het vaak al laten afweten, als het om de mishandeling van kinderen en vrouwen gaat (waarvan ikzelf in het verleden een zeer bedroevend voorbeeld heb mogen meemaken). Alsof een huisarts ook maar voor een millimeter verstand heeft van psychische problemen, laat staan, dat zij nog meer psychofarmaca mogen voorschrijven, totaal belachelijk en levensgevaarlijk!

Ach ja, Schippers vindt psychiatrische aandoeningen grote aanstellerij, dat heeft ze meer dan eens bewezen door haar uitlatingen en handelen; ik zou haar en haar naasten dan ook, vanaf deze plek, een hele berg stront op dit gebied toewensen, waarvoor ze de hulp krijgt, zoals ze die het grootste deel van de bevolking toewenst!!! Graag gepaard gaand met ontslag, geen vergoedingen, problemen door deze aandoeningen in de relationele sfeer, financiële problemen en andere problemen, die de meeste patiënten in de GGZ voor hun kiezen krijgen en tot slot de wens, dat geen hond mantelzorg voor haar en haar naasten wenst uit te voeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten