Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 september 2013

Muzikaal recept voor echte oplossingen, die het wereldvoedselprobleem zullen doen verdwijnen, maar tegen klikkende burgers en liegende politici

Met de geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, meer lol, meer inzicht, een gezonde kritische blik en gehoor, waar de grote volksverlakkers uit de politiek en religie's nooit weer doorheen breken, kortom eindelijk de weg naar een wereld, waar met iedereen rekening wordt gehouden, met mens, dier en de aarde waar wij op leven, een wereld waar geluk telt en niet de centen!

Vandaag was de dokter een beetje vreemd, nou ja, dat is hij altijd, maar nog vreemder dan normaal smegmaar, hij had zijn gezicht zwart-wit geschilderd en hij zag er nog exotischer uit wat kleding betreft, hij was het best te vergelijken met de eerste beste voodoo sjamaan (ha! ha!). Met een grote glimlach op zijn gezicht, overhandigde hij mij dit recept:
Voorgerecht: Curved Air met 'Phantasmagoria', schitterende psychedelische folkrock uit de 70er jaren!!! Aansluitend het zwaar psychedelische album 'Fourth Wall' van Patti Palladin's band The Flying Lizzards, waanzinnig mooie alternatieve muziek, met zo nu en dan uiterst vreemde, maar prachtige covers van bekende liederen, ooooo zoooooo schohohoooooon!!! Aan dit recept mag Fad Gadget natuurlijk niet ontbreken, hier met zijn album 'Incontinent', alweer zwaar psychedelische elektrorock, al doen er altijd genoeg 'normale' instrumenten mee op de albums van Tovey, genieten piepelz, een trip in een trip in een trip!!! Het kon niet uitblijven: The Orb en het album 'The Orb's Adventures Beyond The Ultra World', ik begin te snappen waarom de dokter er zo uitzag, volgens mij was hij zo stoned als een garnaal! Maar godverdegodver, wat een geweldig album van The Orb, dit keer het eerste deel, van deze trilogie. De dokter vervolgt met Rocket Juice & The Moon en hun gelijknamige album, als basis hoofdzakelijk prachtige highlife, met daarover schitterende psychedelische klanken van Damon Albarn en wat vrienden, meer dan geweldige muziek en uiterst geneeskrachtig!!! De dr. doet er nog een fikse schep bovenop met Osunlade en zijn album 'Pyrography', jezus wat is dit goed, over trips gesproken (ha! ha!). Tot slot van dit psychedelische recept, zusters en broeders, het album 'Remain In Light' van The Talking Heads (met Brian Eno), potverdepieleklatschjebatschjiehie, waanzinnig mohohooi!! Wel de remix, plus prachtige bonus.
Tot de volgende sessie, veel plezier verder!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten