Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 september 2013

Muzikaal recept voor ruime toelating van vluchtelingen en voor wakkere PvdA leden, die de volksverlakkerij van hun partijtop meer dan zat zijn

Een geneeskrachtig recept, voor iedereen, die met machteloze woede toeziet, hoe het land, de mensen, de dieren en het milieu verkloot wordt, door machtswellustige types. Politieke psychopaten, die onder de vlag van de een of andere partij menen, dat zij alles, ter meerdere 'eer en glorie' van die partij, maar uiteindelijk natuurlijk vooral voor zichzelf, naar de gallemiezen kunnen helpen en de hele bliksemse boel een oor aannaaien. Je bent niet alleen, er zijn genoeg mensen die het spuugzat zijn, hoe bijvoorbeeld het geteisem in Den Haag, alleen al met vluchtelingen om denkt te kunnen gaan, neem de uitlatingen onlangs, die de Amsterdamse VVD boerenlul Teeven in de mond nam, aangaande gevluchte vrouwen, die mede door verkrachting hun land ontvluchten. Vandaag maakte deze zelfde Teeven bekend, dat misdadigers met genoeg geld, hier wel een verblijfsvergunning kunnen krijgen. Ze worden dan wel 'gescreend' zei deze enorme hufter.... ha! ha! ha! Ja of ze echt geld genoeg hebben!
Ben jij al dit gekloot ook zat? Zoek gelijkgestemden, die zijn er, zoals gezegd, genoeg*, organiseer je, maar zorg vooral, dat je geen leiders aanwijst, dat is de dood in de pot!!

De dokter was vandaag geheel in het blauw gekleed, nee geen overal, maar gekleurde hippiedracht, met een vette boogie op z'n pijporgelfiets, reed hij mijn straat in, dikke zonnebril op z'n kop en nevelen rond zijn hoofd, hier het recept voor vandaag:
Ingredient 1: Cream met 'Wheels of Fire', vette bluesrock, maar op het eerte deel ook psychedelische poprock nummers, een geweldig album. 'White Room', 'Crossroads' en Spoonfull' zijn mijn (AP) favoriete nummers, al vanaf de eerste keer dat ik dit album hoorde, in een heel grijs verleden, groots!!! De dr. blijft in sfeer met John Mayall en het album ' Back To The Roots', op dit album, net als op het eerste album, ook Eric Clapton. Dit album werd gemaakt met de vele artiesten waar Mayall mee samenspeelde, meesterlijk lange en hypnotiserend mooie bluesnummers!!!! Minstens zo goed was Led Zeppelin in die dagen, hier met hun album 'II', let ook op het orgelspel van John Paul Jones, prachtig! Natuurlijk is dit een klassieker, over 50 jaar zullen er nog steeds mensen zijn, die deze muziek ontdekken, als de aarde dan nog bestaat..... En nu iets heel anders: Godley & Creme met hun psychedelisch, waanzinnig sterke album 'Freeze Frame', een legendarisch album, van deze zwaar onderschatte geluidstovenaars, een uiterst sterk geneesmiddel!!! Aansluitend de psychedelische sf rock van John Ruth met zijn album 'I Am A Model', genieten piepelz! Tot slot nog zo'n legendarische album: 'The Pleasure Principle' van Gary Numan, psychedelische, elektro-achtige sf poprock van eenzame hoogte!!
Tot de volgende sessie en vergeet niet, voor het beste resultaat alles op ABN afspelen!
Veel plezier!

BRAP!

*Hoe meer hoe beter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten