Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 september 2013

Spekman wordt niet zenuwachtig van congressen

In het Radio1 nieuws van 13.00 u. werd de zelfgebreide rode trui van de PvdA, Spekman, bevraagd voor aanvang van het PvdA congres in Zwolle. 'Of we nu 4,5 miljard uitgeven aan de JSF, is voor mij niets anders dan dat geld uitgeven aan Saab Gripen' (Saab JAS39 Gripen), aldus Spekman. Alsof de Saab Gripen net zo'n slechte reputatie heeft, als de JSF als het gaat om de techniek en de financiën....... jezus wat een volksverlakker. Zag Spekman enige tijd geleden, ineens met een overhemd en een nieuw kapsel..... ha! ha! ha! ha! Als een vlag op een strontschuit!

Als echte PvdA volksverlakker is Spekman niet bang om ferme uitspraken te doen, dus toen hem gevraagd werd, hoe hij dit congres tegemoet zag (veel verontruste PvdA leden, over de JSF), stelde Spekman, dat hij van dit soort congressen niet zenuwachtig wordt, die (congressen) hebben we al zo vaak gehad...... ha ha! ha! ha! ha! Ja inderdaad, al te vaak zijn er van dit soort congressen geweest, op momenten, dat de achterban grote problemen had met de PvdA top en al even vaak, liet die achterban zich tijdens die congressen besodemieteren door diezelfde top, zonder dat dit echte problemen opleverde voor die partijtop!!!!!!!!

De hele show van Samsom bij Pauw&Witteman, was dan ook bedoeld voor dit congres, zogenaamd 'veel' moeite hebben met wat cijfers, die aangeleverd werden door partijlid Stuiveling van de Rekenkamer, die (zelfs met de hulp van GL'er Kees Vendrik) niet heeft gekeken naar de (wan)prestaties van dit toestel. Voor dat dit peperdure onding vliegt, is het al volkomen achterhaald, bijvoorbeeld de blauwdrukken van de JSF, liggen 'gehackt' en al in het Chinese ministerie van Defensie (of Oorlog, geen idee). Natuurlijk worden de cijfers de komende tijd in overeenstemming gebracht, met de verwachting van de PvdA partijtop, waarna men vrolijk zegt, dat aan alle voorwaarden zijn voldaan, en alsnog 4,5 miljard aan belastinggeld, in een diepe stinkende put dondert! Maar de achterban ligt dan alweer in een diepe coma.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten