Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 september 2013

Samsom met de JSF in de P&W draaimolen

Gisteravond bij Pauw&Witteman Samsom over o.a. de JSF en zijn verkiezing tot volksverlakker 2012, de eigenschap die hij in het programma nog eens uitvoerig demonstreerde. Het is niet fraai, aldus Samsom over de PvdA leden, die anoniem ontstemd over het JSF besluit naar buiten klapten...... ha! haha! ha! Nee, hij had ze liever als de eerder opgestapte PvdA leden, naar buiten geschopt! De JSF is een moeilijk besluit en zo voegde hij er even later aan toe: ik ben er ook nog niet uit', onthoudt deze mensen! Maarrrrrrrr wij hebben met de PvdA fractie, afgesproken, dat we een luchtmacht nodig hebben, zie SREBRENICA (ja mensen, het gaat deze schoft nooit ver genoeg, zie het misbruik van zijn invalide dochter voor de verkiezingen). Godverdomme, in Srebrenica weigerde de VN luchtsteun, bovendien was toenmalig kabinet Kok te schijterig, om een grote bek op te zetten. Dat deze enorme schoft het lef heeft, Srebrenica erbij te halen, jezus christus!

Door met de JSF: even later zegt Samsom, dat hij eigenlijk wel voor de JSF is, maar wel 37 toestellen voor 4,5 miljard, geen cent meer, want dan gaat het niet door!!! De luchtmacht heeft dat bedrag goed ingeschat, aldus Samsom, dat zit wel goed! Terwijl ik toch echt dacht, dat zijn partijgenoot Stuiveling, van de Algemene Rekenkamer, ook daar vraagtekens bij zette. Alleen als het om de 'exploitatiekosten' gaat, heeft Samsom zijn twijfels, maar het is duidelijk het beste toestel (naarmate het gesprek vordert, is Samsom meer en meer overtuigd van de juistheid, van het besluit, dat eigenlijk al genomen is), maar (nogmaals) wel voor 4,5 miljard en geen cent meer.......! ha! ha! ha! Samsom gaat door: 'maar wat dan? Want er is geen vergelijkbaar toestel.... ha! ha! ha! ha! Nee, zo duur en zo totaal waardeloos, kan je niet een ander toestel vinden, hoewel, fabriceert Noord-Korea geen 'straaljagers?' Stuiveling vindt het belangrijk, dat er eindelijk een beslissing wordt genomen en dat wil Samsom zelf ook eigenlijk, zo koekwousde de zak maar door...Volgens Samsom kan de Rekenkamer, dan pas echt een onderzoek doen....... ha! ha! ha! ha!

De fractie wil graag een luchtmacht, die dat kan, aldus Samsom, doelend op permanente inzet van 4 van deze ondingen in internationale conflicten*.... Ja, ja, hij is nogal wat van plan..' ha! ha! ha! Eigenlijk had Samsom bij het regeerakkoord de beslissing genomen, zo snoefde de hufter lustig door.......
Niets, maar dan ook helemaal niets over alle slechte rapporten, aangaande dit toestel, zoals het zichtbaar zijn op Russische radar (Sukhoi 35 straaljager), of de blauwdrukken bij de Chinezen, of alle slechte eigenschappen van dit toestel, ongelofelijk!!!

Sorry hoor, zegt Pauw, omdat hij nog even doorgaat op de JSF..........

Met veel ernst, hebben P&W propaganda gemaakt voor de JSF, de echte vragen bleven achterwege, zoals ik zojuist al betoogde, dit kloteding zal en moet er komen, er zal gisteren wel een robbertje gevochten zijn tussen de redactie van Pauw&Witteman en de PvdA top, over de grote afgang van Timmermans een dag eerder.

Van de ophef vandaag, over de uitlatingen, die Samsom gisteren deed, snap ik echt geen bliksem. Als je het gesprek na luistert, kan je niet anders concluderen, dan dat Samsom dit toestel wel wil, hij wil alleen wat rekensommen overmaken, het is in het geheel niet zijn plan, eens te kijken of dit toestel wel voldoet aan de eisen die gesteld worden aan een moderne straaljager.....

Voor de goede orde: wat mij betreft, wordt er helemaal geen nieuwe straaljager gekocht en slopen we de F16, voordat deze moordmachines, nog meer slachtoffers maken!

Trouwens, waar is de kritiek van GroenLinkser Vendrik op de JSF, hij zit tenslotte ook in de Algemene Rekenkamer.......

* Als je de rapporten over de JSF goed leest, heb je er minstens 60 nodig, om er 4 permanent, in 'goede conditie', in te kunnen zetten, de rest moet dan intussen weer worden opgelapt...... ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten