Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 september 2013

EuroCollege houdt niet van softdrugs, harddrugs zijn een ander verhaal.....

Paul van Liempt, 'de kunst van het fluwelen kruisverhoor', staat naast zijn  kop te lezen op de site van BNR...... ha! ha! ha! ha! Men doelt hier op het grote geslijm en gekwijl van van Liempt, die hooguit kritisch is, als de gast uit een iets te links vaatje tapt, voor zover dat soort gasten al wordt uitgenodigd. Na 9.30 u. had hij de oprichter van het EuroCollege (HBO en MBO), Edu van de Walle, te gast, om al slijmend en van de Walle woorden in de mond gevend, deze de kans te geven reclame te maken voor zijn particuliere rijkeluisschool....... Van Liempt is natuurlijk een grote tegenstander van softdrugs, dus de vraag kon niet uitblijven, of cannabisgebruik door de leerlingen is toegestaan... Nee, natuurlijk niet, van de Walle is zo'n suffe lul, dat hij zegt, dat ze het op de school bij bier houden..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, liever de zwaar verslavende harddrug alcohol, die de burger en de maatschappij verreweg de meeste schade toebrengt, direct en indirect! Heel typerend voor het intellectueel niveau van dit 'schoolhoofd'.
Uiteraard moet de 'student' er piekfijn uit zien, dus strak in het uniformpak! Een stropdas is ook zo'n functioneel kledingstuk!

Van de Walle wil op Curaçao een 'dependance' van zijn school openen, logisch, het stikt er van de rijke, witte Nederlandse belastingontduikers, 'netjes' in pak, met kinderen............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten