Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 september 2013

Angela Merkel 'belaagd' met drone........ ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zondag is Merkel, de Duitse 'kristin', die het normaal vindt, dat 6,5 miljoen werkenden, niet rond kunnen komen van hun salaris, 'belaagd' met een 'piratendrone' tijdens een verkiezingstoespraak...... ha! ha! ha! ha! De Duitse Piratenpartij, liet een drone opnames maken van de toespraak, om zo merkel te confronteren met deze nieuwe gekte in toezicht houden, toen het vliegend tuig op korte afstand van deze griezel 'neerstortte'. In Duitsland mogen drones nog meer gebruikt worden, dan in Nederland, waar het wanprestatiestel Teeven en Opstelten Nederland vanaf zo ongeveer elke stand bekijkt met camera's, telefoons afluistert en in de computers rondneust, dat het een lieve lust is, terwijl ze ondertussen hun eigen ministerie niet kunnen leiden....... ha! ha! ha! ha! ha!
Maar het is wel erg, dat er in een land als Duitsland, waar men ervaring heeft met totalitaire controle (zo werd kinderen in nazi-Duitsland geleerd, hun ouders aan te geven, als die zich met anti-staats activiteiten bezig hielden), maar zo weinig verzet is tegen deze totalitaire burgercontrole.......

De Volkskrant, die zich meer en meer profileert als zus, of broer van de Telegrof, plaatste vandaag een artikel van haar verslaggever in Duitsland, ene Rolf Bos, waarin deze stelde, dat het hele gebeuren veel minder onschuldig is dan het lijkt, het had zomaar een aanslag kunnen zijn, en dan de 'vlijmscherpe bladen' van het enorme gevaarte....... ha! ha! ha! ha! ha!

          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten