Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 september 2013

Muzikaal recept voor het autovrij maken van de steden en vervolging van Teeven, vanwege zijn uitlatingen over visitatie, eerder deze week

Met de geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser, kan je binnen de kortste keren de hele wereld aan, hersenkrachtvoer voor meer plezier en kleur in je leven.

Als eerste vandaag: Igor Stravinsky met Patruchka en Apollon Musagete' respectivelijk de 1911 versie en die van 1928, zoek er zelf maar een orkest bij, let op, en merk, dat veel elektronische muziek die heden ten dage gemaakt, wordt, elementen bevatten, die door Stravinsky zijn gemaakt. Prachtige muziek!! Dat geldt uiteraard ook voor het volgende album 'The Technology Of Tears' en Jigsaw van Fred Frith, even doorbijten, als je zijn muziek niet kent, maar let op, dit is geniaal mooi!!! Volkomen niet aansluitend is het album 'Weddings, Bar-Mitzvahs & Funerals' van Max Pashm, geweldige muziek, al is het wel erg op het joodse geloof gericht...... Ach maakt 't uit, de muziek is geweldig, een mjx van klezmer, elektro en wereldmuziek!!! Nu maar hopen dat 't geen enge rechtse Israëliër is....... Digital Extacy neemt over met 'A Mindtravelling Trance Experience, de titel laat niets te wensen over, elektroshit van absoluut top niveau, genieten maar!!!! En ja hoor daar is'ie weer met Ike Yard en het compilatiealbum '1980 - 1982 Collected', waanzinnig mooie duistere psychedelische muziek, zwaar onderschat destijds, vandaar dat de dr. dit album nogmaals heeft opgenomen in dit recept, het is dan ook uiterst geneeskrachtige shit! Tot slot zusters en broeders, van dees zalighen dagh: Younger Brother met 'Vaccine', een waanzinnig mooi, psychedelisch album, dat doet denken aan Jónsi van Sigur Rós en zijn album 'Go', dit album is wat het belooft: een vaccin tegen alle stront die dagelijks over ons wordt uitgekieperd, een groots album!!!
Veel plezier verder!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten