Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 september 2013

Schippers, Kamp en Opstelten feliciteerden BNR, in een speciaal daarvoor opgenomen spotje

Misschien wordt dit spotje wel vaker gebruikt bij BNR, maar gisteren hoorde ik er één van de uitgezakte, disfunctionerende VVD pad Opstelten en één van de net zo slecht presterende VVD Obersturmbahnführer Kamp, een spotje waarin de twee BNR feliciteren met het 15 jarig bestaan van dit radiostation. BNR u weet wel, onderdeel van de Telegraafgroep, voortgekomen uit een dagblad, dat na WOII werd verboden vanwege verregaande collaboratie met de nazi-bezetter in de periode 1940-1945. Bernhard wist, via lobby, het verbod op verschijning onderuit te krijgen, ik dacht in 1947. De telegraaf, de haatzaai krant voor comateus Nederland. De krant die zo ongeveer in haar ééntje de opinie maakt in Nederland. BNR is in feite onderdeel van de Telegraafgroep, waar ook het Financieel Dagblad, WNL en PowNed deelgenoot van zijn.......... Vergeet daarnaast niet, dat Paul Jansen wel erg vaak te horen is, bij publieke omroepen, waarvan de Tros gezien de actualiteitenprogramma's eigenlijk ook gezien kan worden, als een verlengstuk van de Telegrof.

Schippers hoorde ik een dag eerder in zo'n zelfde spotje, zij durfde te zeggen: "Ik weet nog dat BNR als een kleine rebelse groep begon........." ha! ha! ha! ha! ha! Een kleine rebelse club? Een neoliberaal ondernemers radiostation, ongelofelijk!!! Waar haalt ze de onzin vandaan? Bovendien als zij, als 'minister' BNR een rebelse groep vindt, dan moeten we echt oppassen!!!

Maar wat is dit, bewindslieden, die schaamteloos reclame durven te maken op het commerciële radiostation van de Telegrof??? Bovendien, hebben deze ministers, tijdens de huidige crisis, niets beters te doen? Belachelijk! Het moet godverdomme niet gekker worden in dit land!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten