Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 september 2013

Samsom wordt langzaam boos op Zijlstra....

Volksverlakker van het jaar, PvdA windvaan Samsom, werd vanmiddag in het Radio1 nieuws van 13.00 u., in aanloop van het PvdA congres in Zwolle gevraagd, naar de uitlating van VVD hufter en voorzitter Zijlstra, dat wat hem betreft het 'sociaal' akkoord opengebroken kan worden. Ach, niets aan de hand, dat zei Zijlstra op een vraag, aldus Samsom, bovendien was hij gisteravond, door Zijlstra zelf gebeld, met de mededeling, dat deze uitlating er aan zat te komen. Dus er was niets aan de hand, daar deze uitlating deel uitmaakte van een groter geheel, maar de uitlating was wel zodanig, dat Zijlstra het nodig vond Samsom te waarschuwen...... ha! ha! ha! ha!

Om 16.00 u. was het verhaal in het Radio1 nieuws 'even iets' anders, volgens Samsom is het asociaal akkoord een stevig akkoord (het woord 'beton' viel nog net niet), dat gesteund wordt door het hele land.... ha! ha! ha! ha! Samsom liet nu weten, dat hij de woorden van Zijlstra bijzonder onverstandig vindt...... Het is duidelijk, dat er harde woorden over de uitlatingen van Zijlstra zijn gevallen, tijdens het PvdA congres in Zwolle!
Welke imbeciel gelooft er nog in de woorden van Samsom, niet alleen wat betreft zijn beloftes en uitlatingen de laatste twee jaar, maar ook eerder vorige week t.a.v. de JSF? (dit laatste is een toevoeging op 24 september 2013 gemaakt)
Ongelofelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten