Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 16 september 2013

Pechtold, de gesel van de minima

Afgelopen vrijdag bij Pauw&Wittteman, .zijne D66 kwaadaardigheid Pechtold. Met rood doorlopen ogen bereed de klootzak, voor de zoveelste keer, zijn manke stokpaarden: verkorting van de WW, versoepeling ontslagrecht en afschaffing van het minimumloon. Dat laatste zei hij niet letterlijk, hij schreeuwde bijna, kijk maar naar Duitsland..... Alsof daar niet 6,5 miljoen werkenden in diepe armoede moeten leven, daar ze veel minder ontvangen, dan bijvoorbeeld ons minimum loon en net als in de VS miljoenen anderen werkenden, kunnen deze mensen niet rondkomen van hun inkomen. Kijk, daar houdt Pechtold van, grote bevolkingsgroepen, die niet rond kunnen komen, die zich desnoods met 3 banen moeten zien te redden, daar worden ze hard van, bovendien hebben ze geen tijd om in opstand te komen en te eisen, dat de welgestelden en bedrijven, die rond de 50 miljard per jaar 'legaal' stelen door belastingontduiking, eindelijk eens aangepakt worden, i.p.v. keer op keer de onderlaag nog verder leeg te knijpen. Twee vliegen in één klap!!!

'Econoom' en paardenkop de luxe Stellinga, u weet wel, die vrouw, die vindt dat de Nederlandse vrouw niet mag klagen, was ook aanwezig. Zij kon nog wel iets voelen, bij het verslag van een vrouw met MS, die in een rolstoel zat en vertelde, dat ze niet meer rond kan komen van haar inkomen, terwijl ze ook nog kinderen thuis heeft. 'Kijk dat komt door allerlei regelingen en toeslagen (Stellinga doelde hier op de cumulatie van ellende, het stapelen van problemen door wetten en maatregelen, die deels beslag leggen op het inkomen en extra eigen bijdragen die de vrouw en haar gezin treffen), 'dat (deze mensen zo gepakt worden) wil dit kabinet echt niet........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze economisch 'deskundige' van de NRC het vandaan? Als je op dit moment in de politiek, sterker nog in het kabinet zit en je ziet niet in wat voor ellende velen moeten leven, ben je of stekeblind en totaal ongeschikt om te functioneren in wat voor bestuur dan ook, of je bent gewoon, zoals maar al te vaak blijkt, een kwaadaardige psychopaat!!!

Stellinga gaf nog even haar visie op de bankencrisis, die de huidige crisis heeft veroorzaakt, een bankencrisis, die zij met al haar 'deskundigheid' niet aan heeft zien komen....... Je mag het eigenlijk niet zeggen, maar bij dit kwaadaardige takkewijf, kan ik niet anders dan lachen om haar paardenbek, had ze goddomme, om dit nog eens extra te accentueren, ook nog lipgloss op haar giga lippen.... ha! ha! ha! ha! ha!
Hier nog een 'wapenfeit' van Stellinga.

2 opmerkingen:

  1. Als Pechtold nog iets verder naar rechts opschuift zullen de Koch brothers hem een sinecure geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Laneius,

    dank voor uw reactie. Ik ben het geheel met u eens.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen