Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 september 2013

Muzikaal recept voor echte rechtsgelijkheid voor alle burgers en tegen het blinde haatzaaien tegen ouderen

De geneeskrachtige recepten van onze blogdokter en druïde P. Pisser worden over de hele wereld gebruikt, met de sessies van de dr. (volg zijn muzikale recepten nauwkeurig, geheel afspelen, tenzij anders vermeld en natuurlijk zo hard mogelijk zonder je gehoor te beschadigen en anderen tot last te zijn),  verruimden al velen hun geest en blikveld, waardoor zij zich nu verzetten tegen uitbuiting, slavernij, het grote misbruik van dieren in de intensieve veehouderij, het eten van vlees, gebruik van zuivel, lucht- en milieu vervuiling. Bovendien zijn de recepten van de dr. gegarandeerd goed voor een paar uur vet plezier!

Nog extravaganter gekleed dan normaal, bezorgde de dr. het volgende recept bij mij aan de deur, ondertussen vrolijke klanken producerend op zijn pijporgelfiets:
Om te beginnen en de geest lekker los te maken, het album 'So You Say' van Kindred, prachtige, lichtvoetige jazz van deze kundige musici, mooi!! Dr. John neemt het volgende deel voor z'n rekening met het album: 'City Lights', New Orleans jazz van top kwaliteit, al vind ik persoonlijk, dit niet z'n 'sterkste' album, ach, John Rebenack is altijd goed, voor een berg plezier! Over plezier gesproken: Specials met 'More', een vrolijk album, met fiks wat maatschappij kritiek, die nog niets heeft ingeboet aan actualiteit, schitterend!!! Nog meer lol met de Butthole Surfers en hun album 'Rembrandt Pussyhorse', een grote bonk psychedelische energie en ook hier weer met een kritische blik naar de maatschappij, al doen de Surfers dat altijd met een fikse dosis sarcasme, heerlijk!!! Let op de prachtige cover van het Guess Who nummer 'American Woman', geweldig door de wringer gehaald! Dan een wat vreemde keus van de dr.: Trip 66 met hun gelijknamige album, leuke psychedelische rock, maar i.t.t. de naam, een heel stuk minder psychedelisch, dan het vorige album van de Surfers, maakt niet uit, het is een mooi album! Om het geheel wat af te koelen, blust de dr. het af met de rustig golvende trancejazzhop van Smoke No Bones, plus een aantal vrienden, uiterst geneeskrachtige shit mensen!!! Hoofdgerecht de geweldige alternatieve psychedelische elektronica van Bonobo met 'The North Borders', ongelofelijk sterke muziek!!! Tot slot het mooie ingetogen album 'Felt Mountain' van Goldfrapp, super gladde psychedelische retro van het plankje, dat zich boven de bovenste plank bevindt!
Laat je nooit meer naaien en al helemaal niet door politici, media en 'opiniemakers', veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten