Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 september 2013

Loonsverlaging en snel een beetje!

Berenschot bracht vandaag een onderzoek uit, waarin wordt gesteld, dat veel werkgevers hun personeel chanteren met de keus tussen een lager salaris, of ontslag. De sectoren? Onder andere de bouw en de transportsector. U weet wel, de sectoren die Oost-Europese werknemers uitnemen tegen een slavenloon en barre werkomstandigheden en andere schunnige arbeidsvoorwaarden. De transporteurs wringen zich in bochten, om legaal zo veel mogelijk te kunnen stelen van hun werknemers (en via belastingontduiking van de staat), zoals het beginnen van bedrijven in bijvoorbeeld Roemenië, of Bulgarije. Daarnaast laten veel aannemers in de bouw zich failliet verklaren, zo zijn ze van hun vaste personeel af en kunnen ze een dag later, een andere bv oprichten, met uitsluitend loonslaven. De bouw u weet wel, 'heren' die u en de staat honderden miljarden hebben ontstolen en daarvoor met een boetefooi, plus maximaal een werkstraf van 5 uur, werden beloond......

In Standpunt NL vanmiddag een plork van de VEB (vereniging effectenbezitters, u weet het alweer: lui die zoveel mogelijk willen verdienen aan hun aandelen, zelfs al moet een bedrijf daar honderden, of duizenden werknemers voor ontslaan), ene Errol Keyner. Deze hufter verdedigde de stelling: 'Het is goed dat werknemers salaris inleveren om het bedrijf te redden', natuurlijk was totaal onbenul Jurgen van den Berg, de presentator, het daarmee eens, dat bleek wel uit zijn opmerkingen..... Natuurlijk is aandeelhouder Keyner het eens met deze stelling, hoe minder salariskosten, hoe hoger het dividend! Al zei hufter Keyner, dat hij niet in het programma zat, met zijn VEB pet op....... ha! ha! ha! ha! ha!
Deze enorme zak zei het eens te zijn met een inbeller, die stelde, dat wanneer het goed gaat met een bedrijf, de werknemers recht hebben op extra's..... ha! ha! ha! ha! Ja, zolang het totaal maar een fractie van 30% minder is, dan de huidige loonkosten, bovendien alsof na demotie (loosverlaging), bij herstel van de economie, er ingehaald zal worden, je reinste volksverlakkerij, jezus wat een schoft!
Vergeet daarnaast niet, dat nadat de crisis begon in 2008, de belastingbetaler werd gepakt, niet de aandeelhouders, die kapitalen verdienden aan de misdadige banken, die deze crisis veroorzaakten.......

Laat de bouwmaffia eindelijk eens de honderden gestolen miljarden teruggeven aan de rechtmatige eigenaars, dan hoeven we helemaal niet meer te bezuinigen.... Onderzoek welke aandeelhouders goud hebben verdiend aan het misdadig gedrag van banken en kleedt die aandeelhouders ook maar uit, ook daar gaat het om vele miljarden.

Het is ongelofelijk, maar zelfs gewone arbeiders waren zo gehersenspoeld, dat ze voor de stelling waren........ Intriest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten