Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 september 2013

Asscher geeft belastinggeld uit voor het opleiden van vrachtwagenchauffeurs........

Er gebeurd momenteel zoveel, dat veel nieuws wegspoelt in de grote hoeveelheid bagger, die politiek Den Haag over ons uitstort.
Afgelopen dinsdag liet PvdA slaapbol en volksverlakker Asscher weten, dat hij subsidie geeft, om jongeren op te leiden tot vrachtwagenchauffeur en o ja, hij gaat iets doen aan de schijnconstructies van transportbedrijven, die zogenaamd gevestigd zijn in Oost-Europa........ ha! ha! ha! In welk land en tijdperk leeft deze enorme zakkenwasser eigenlijk? Er lopen de wereld vrachtwagenchauffeurs werkloos rond, daar ze zijn ingeruild voor een loonslaaf uit Oost-Europa, met dank aan VVD groothufter Bolkestein.
Kortom Asscher gaat, met een fikse bak belastinggeld zorgen, dat de oudere vrachtwagenchauffeurs nooit weer aan de bak komen. Nederland heeft top-kwaliteit chauffeurs, daarmee kunnen we concurreren, aldus suffe lul Asscher. Denkt die zak nu echt, dat hij de EU regels kan omzeilen? Als je de andere leden van dit waardeloze afbraakkabinet hoort, weet je, dat zij de EU regels als heilig en onontkoombaar zien, zelfs dat is nog niet tot Asscher doorgedrongen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten