Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 september 2013

Muzikaal recept voor bescherming van de WW en het ontslagrecht, maar tegen asociale neoliberalen en de akkoordengekte, we gaan niet voor niets naar de stembus!

Verruim je geest met de muzikale geneeskrachtige recepten van blogdruïde en dokter P. Pisser. Zie hoe de wereld is en hoe die zou kunnen zijn, leg je niet meer neer bij de huidige stand van zaken, sta op, zoek geestverwanten (die zijn er genoeg) en gooi je kont tegen de krib!

Een knorrige dokter (hij is danig van slag, door de hoogst asociale begroting voor 2014 en schijnt ziedend in de buurt van de huizen van een aantal bewindslieden, te zijn gesignaleerd, gewapend met katapult en harde hondendrollen. Als je hem tegenkomt, probeer hem niet in te halen of te stoppen, maar te waarschuwen met lichtsignalen (morse), een pretsigaret wil ook nog wel eens helpen.
De dr. begint rustig, zoals gebruikelijk, vandaag met Tangerine Dream en hun album 'Cyberjam Collection' uit de compilatiebox: 'The Electronic Journey', een groots album, waar je je lekker op weg kan laten glijden, schitterend album! Door met Disorder en '2nd Gen', dikke donkere deels elektronicarock met psychedelische ingrediënten, muziek van top kwaliteit (met uitjes). Door met meer psychedelische elektronica: het verzamelalbum 'Jungle The Extreme Collection Volume III'. De naam belooft iets teveel, maar desalniettemin toch een album waar je goed van kan genieten, doe dat dus maar! Namen op dit album o.a.: Dubtronix, Darcus en Three The Hard Way'. Aansluitend Pinktronix met 'Right On Delay', een geweldige deels elektronische psychedelische rockpop, volgens mij Italiaans, maar zeker een groots album!!!!! Tot slot nog meer topelektronica van Aqualite en 'Waterworld', alweer zo'n psychedelisch brein doorblazend album, groots!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten