Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 september 2013

Muzikaal recept voor het echt gelukkig maken van de Nederlanders, Polen en...... Syrische vluchtelingen, de laatsten door er minstens 100.000 op te halen!!!! Als we ruimte hebben voor een half miljard slachtdieren, moeten we minstens zo veel vluchtelingen op kunnen nemen!

Hier weer een portie krachtvoer voor de hersenen en wat goed is voor de hersenen, is goed voor je hele lichaam, dus schuif aan en laat je verrassen door het geneeskrachtige recept van blogdokter en -druïde P. Pisser.

Geheel in zijn sas, reed de dr. vandaag mijn straat in, ondertussen een stuk Bach spelend op zijn fietspijporgel, dikke pretsigaret tussen de lippen, waardoor hij een waar rookgordijn achter zich liet.
Jimmy Smth bijt weer eens de spits af, met het album 'Funky Oats' uit de 10 delige cd box 'Kind of Smith', probeer daar maar eens stil bij te blijven zitten, dus zonder met je vingers, handen, geest, onderdelen van- of je hele lichaam te bewegen. Zo dat is er ook weer uut, godveurdedommen! En jezus wat is dit mooi!! Arno sluit niet erg aan, met zijn album 'Give Me The Gift', met een mooie cover van het Bobby Womack nummer 'It's all over now', best bekend van de cover die de Stones een hit opleverden. Een geweldig album, maar hoe kan het anders met deze grootse Belg!!! Het album 'Badbadnotgood' van de gelijknamige band, vormt het volgende onderdeel in deze sessie, waanzinnig mooie psychedelische jazz, rock (nee, geen jazzrock) en wat er verder aan stijlen is geïncorporeerd in deze machtig mooie muziek, genieten piepels!!! Met een gedurfde mooie cover van het Joy Division nummer 'Transmission'. Zo, nu gaan we een stuk zwemmen met Red Snapper en hun album 'Reeled and Skinned', laat je meevoeren door het prachtige water in de avondzon, door deze legendarische band, een uiterst sterk geneeskrachtig medicijn!!! Je weet 't hè, als je dit hoort, nooit meer vis eten, we verpesten alles met onze gore visfabrieken die de wereldzeeën leegvissen! Door met Analogue en het album 'Rock Proper', psychedelische jazzrock, van de hoogste kwaliteit!!! Wat mooier dan deze af te sluiten met 'Gold Panda' en het album 'Lucky Shiner', psychedelische elektroshit van de hoogste plank en daar nog een stukje boven, sjkitt'r'nd!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten