Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 september 2013

Muzikaal recept voor oprechte excuses en ruime herstelbetalingen aan slachtoffers, van door Nederland gepleegde oorlogsmisdaden in Indonesië!

Hier weer je regelmatige portie geneeskrachtige muziek, deze muzikale puinmand is samengesteld door jouw eigen muziekdruïde, de wel hééél ver doorgeleerde en -gedraaide dr. P. Pisser. Verruim je geest o.a. met de sessies van de dr., gratis ende voor niets aangeboden op dit medium. Volg deze sessies en binnen de kortste keren ben je een zelfbewuste, zelfstandige burger, die al participerend ziet hoe smerig de politiek de burgers in dit land en wereldwijd, besodemietert, sta op en pik het niet langer!

Geheel in de wolken (letterlijk) bezorgde de dr. mij dit recept:
Voorgerecht : Leadbelly met 'Goodnight Irene', meer dan prachtige folkblues van deze legendarische bluesartiest, op dit compilatie album, met nummers, die zo te horen hoofdzakelijk in de 30er en 40er jaren van de vorige eeuw zijn opgenomen, schitterend!!! Ingrediënt twee: Ry Cooder & Chicken Skin Revue met 'Show Time', natuurlijk een geweldig album, van deze meestergitarist en zijn onverzadigbare drang naar het innoveren van muziek, gecombineerd met het wereldwijd zoeken naar traditionele muziek en daar een eigen draai aan te geven, die hij dan vaak met originele artiesten brengt, genieten!! De keus voor het volgende album, ligt wel voor de hand: Tom Waits met 'Alice', zeggen dat dit mooi is, is totaal overbodig, waarmee het maar weer eens gezegd is, grohomoohoooooi! Aansluitend het album 'Hoodoo Party' van Coco Robichaux, waanzinnig mooie swampbluesrockfunkin'jazz!!! Over swamp en hoodoo of voodoo gesproken: Dr. John en 'ZuZu Man', mooi album, van alweer een ware legende!!! Met een enorme stap naar het album 'Interludes After Midnight', van Blockhead, geweldige muziek met een mix van stijlen op een psychedelisch bed!! Tot slot van deze sessie, blust onze druïde het geheel met Moby en 'Play The B Sides', een mooi ingetogen album van deze geluidstovenaar, een sterk album, maar dat is geen verrassing!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten