Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 september 2013

Muzikaal recept voor een veel betere GGZ en voor (echte) coöperatieve banken

Een nieuwe sessie, met één van blogdokter P. Pisser's wereldberoemde geneeskrachtige recepten. Met een aantal sessies van de dr. begrijp je binnen de kortste keren, dat je juist geen sterke man nodig hebt, sterker nog, dat je dit soort figuren moet bestrijden, daar ze in staat zijn miljoenen mensen over de kling te jagen, bovendien heeft dat soort figuren schijt aan het milieu en de dieren op onze planeet. Vandaar dat haatprofeet Wilders als afleiding, de kleine Limburgse onderknuppel Graus in zijn partij heeft, zo lijkt 't net of hij met het welzijn van de dieren is begaan, terwijl hij geen probleem heeft met de intensieve martelveehouderij, of dat het leefgebied van bijzondere dieren wordt verknalt, voor nog een stuk asfalt, of bedrijventerrein.
Volg de sessies van de dokter en je zal je een ander mens voelen, bevrijd van alle banden waarmee de machthebbers je geest willen beheersen en mensen, reken maar dat die bevrijding een heel prettig gevoel is!!!

De dokter bracht mij het volgende recept, op zijn pijporgelfiets, geheel gekleed in een winterse hippiedracht, 'Call Any Vegetable' spelend op zijn orgel.
Als eerste, maar dat zal je niet verbazen, vandaag Frank Zappa & The Mothers Of Invention met 'Uncle Meat', de nummers: 'Uncle Meat film Exerpt I en II mag je overslaan, dit vanwege de noodzaak in de sessies, tot een continu doorspelen van muziek, al mis je wel een geweldige berg, prachtig slap geouwehoer! Van Zappa wordt je altijd vrolijk, zijn messcherpe observaties zijn tijdloos en vol met humor, kortom Zappa luisteren is altijd een feest! Het is alweer bijna kerst, dus: The Chandler Travis Philharmonic met 'Kitty', geweldige humor, op virtuoos uitgevoerde muziek in vele stijlen, veel op Zappa lijkend dus!!! Aan deze reeks mag Ween niet ontbreken: 'God, Ween, Satan The Oneness' jezus wat een energie en lol, grootse muzikanten ook, schitterend!! Het nummer 'You Fucked Up' voor elk van de vrouwen, in het huidige waanzinnige klotekabinet en nummer drie: 'I'm In The Mood To Move' voor de Tweede Kamerfractie van de PvdA, want, zo weten we van Timmerbekmans en Samsom-om-om, deze lieden houden wel van een robbertje vechten elders op de wereld, 't liefst met JSF straalvliegtuigjes (behalve als het slecht weer is en als het betreffende land een gedegen luchtmacht heeft, want die schiet zo maar, pief paf poef, onze blinkende peperdure vliegtuigjes uit de lucht........). 2013 Beck jaar, vandaar het meer dan waanzinnig goede album 'Mellow Gold', van dit genie!! Genieten piepelzzzzzz. Vervolgens staat The Jon Spencer Blues Explosion op het menu met 'Orange', wat gelukkig niets met de algehele Nederlandse oranje hysterie te maken heeft, luister maar.... ha! ha! ha! ha! Vette blues met een hele bats lol en geweldig gebracht, niet te vergeten! Over vette blues gesproken, als nagerecht: Wisdom Tooth met 'Mental Floss', jezus mensen, mooi hè? Allemachtig wat een bak heerlijke herrie! Overigens, na dit recept, hoef je je hersenen niet meer te flossen, die zijn tegen die tijd, grondig doorgeblazen!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten