Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 september 2013

Kamp wul van alles en het sociaal akkoord staat als een kaartenhuis

Zondag was VVD Obersturmbahnführer Kamp te gast bij het postnatale depressieve schaap van Buitenhof. Over de eerdere uitlating van Zijlstra, dat het sociaal akkoord desgewenst opengebroken kan worden, zei Kamp, dat het akkoord staat als een huis, maar dat het niet heilig is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De VVD heeft bloed geroken, met zoveel toeschietelijkheid van Democraten (ha! ha!) 66, ChristenUnie en het CDA, vandaar dat de VVD best een akkoordje of wat, dat in nep-snelbeton was gegoten, wil openbreken en wat nou regeer akkoord? PvdA windvaan en volksverlakker van het jaar Samsom, zei diezelfde dag alvast dat niets heilig is voor hem, maar dat wisten we allang, voor de schijn hield hij de leden nog even voor de gek in Zwolle, diezelfde dag.  

Wat Kamp eigenlijk bedoelde te zeggen, was: we wullen gewoon door met ons afbraakbeleid, de gewone werknemers moeten gehoorzaam nieuwe loonslaven worden en we wullen de huizenbubbel ten koste van alles overeind houden. Maar vooral: we wullen geen gezeik meer van de PvdA over de JSF, of over wat dan ook!

We moeten kleine startende bedrijven financieren en begeleiden, aldus zijne kwaadaardigheid. Weet u hoeveel belastinggeld de faillissementen jaarlijks kosten en waarom banken deze bedrijven niet willen steunen? Juist die faillissementen kosten een gigantische bak geld* en de banken weten, dat investeringen in nieuwe bedrijven hen zware verliezen op zullen leveren. Vandaar dat dit 'wij wullen' zal worden 'wij verplichten de pensioenfondsen met uw gespaarde gelden uiterst risicovolle zaken te financieren, zoals we wullen dat de woningbouwcorporaties in feite met geld van de huurders, weer veel te dure huizen moeren bouwen.....' Want daar wullen wij zo weinig mogelijk geld in steken..... U betaalt t.z.t. de extra kosten nogmaals, als u zal zien, dat de door u gespaarde gelden geslonken zijn, tot zwaar ondermaatse proporties.... Dit alles naast de eerder genoemde kosten voor de belastingbetaler t.b.v. de schuldsanering van failliete bedrijven......

Over kritiek van prominenten als superschoft Wiegel, zei Kamp dat 'onze achterban heel goed in staat is om de resultaten van dit kabinet te beoordelen......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is voor de VVD niet te hopen in bij de volgende verkiezingen, want dan zou Kamp wel eens een 'heel zware pijp' kunnen roken!!

*Typisch, je kan over praktisch alles cijfers vinden, bijvoorbeeld dat er tot augustus al meer dan 5.000 faillissementen waren, maar de kosten van die faillissementen voor de belastingbetaler, zijn nergens terug te vinden.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten