Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 14 september 2013

Boomsma CDA Amsterdam, vindt dat de luchtvervuiling in Amsterdam zwaar wordt overdreven.......

Gistermiddag in Vrijdagmiddag Live na 15.10 u. Een discussie tussen Boomsma een Amsterdamse CDA hufter en een GroenLinks kloot. Het draaide om het voornemen van de Amsterdamse raad, oude stinkauto's uit de stad te weren. Je zou toch godverdomme denken, dat geen hond ertegen kan zijn, de lucht in de stad schoner te krijgen? Geen punt voor het Amsterdams CDA duoraadslid Boomsma, voor wie deze maatregel een typisch geval is van autootje pesten, gun die mensen hun lolletje, ach en het draagt maar heel weinig bij aan het schoner maken van de lucht......... Deze Boomsma schijnt ook geen moeite te hebben met de verhoging van de maximum snelheid op de rondwegen van Amsterdam, hoewel dat aangetoond een vuilere lucht heeft opgeleverd, voor de omwonenden. Echt fijn christelijk, die Boomsma echt een rentmeester van god, sterker hij helpt een fiks aantal Amsterdamse burgers eerder naar god, wat wil je nog meer! Ach en die kinderen met die luchtwegklachten, die moeten maar leren, dat het nu eenmaal niet eerlijk verdeeld is in de wereld, bovendien worden ze er hard van!!!
Jaarlijks overlijden er rond de 18.000 mensen vroegtijdig, aan de gevolgen van luchtvervuiling door auto's, waar oude diesels nog eens extra fijnstof produceren, inclusief het zeer gevaarlijke fijnstof met de kleinste doorsnee.

Boomsma was blij, dat een maatregel om de stink bestelbusjes van de kleine ondernemers uit de stad te weren, was gestrand, zo van: dat hebben we fijn voor elkaar!
Volksgezondheid of poen? U weet waarvoor u bij het CDA moet zijn!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten