Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 september 2013

Samsom en de JSF: "ik weet niet, of ik dit besluit kan steunen"

Volksverlakker van het jaar, PvdA windvaan Samsom, zei in het gesprek, dat hij eerder deze week had bij Pauw&Witteman, dat hij niet wist, of hij het besluit, van het kabinet, tot aanschaffing van de JSF, kon steunen...... Als je dat niet weet, of je zo'n belangrijk besluit wel of niet kan steunen, ben je als politicus geen bliksem waard, het was toch goddomme niet de eerste keer, dat dit waardeloze straalvliegtuig ter sprake kwam...... Ook de uitlating zelf, zou voor de achterban van de PvdA genoeg moeten zijn, onmiddellijk zijn aftreden, als (NB) voorzitter van hun partij, te eisen!

Deze uitspraak is dan ook tekenend, voor het gore spel dat Samsom speelt, want goed bekeken, zijn de bevindingen van de Rekenkamer, onder voorzitterschap van PvdA lid Stuiveling, maar miezerige opmerkingen in de marge, waar het echt om gaat, of dit toestel wel kan voldoen aan basiseigenschappen van een straaljager. Deze vraag werd niet beantwoord in de rapportage van de Rekenkamer, een rapportage overigens, waar Vendrik van GroenLinks aan mee zou hebben gewerkt......
Met andere woorden, de bevindingen van de Rekenkamer, zijn met wat aanpassingen in de berekeningen zo om te draaien..... Conclusie, de zin in de kop van dit bericht, geeft aan, dat Samsom deze deed, om 'zijn' PvdA achterban te overtuigen, dat er een weloverwogen besluit wordt genomen en dat ze gewoon akkoord moeten gaan, dat doet hijzelf waarschijnlijk binnen een paar weken... Althans in de openbaarheid, natuurlijk wilde Samsom ook eergisteren de JSF al, dat snapt zelfs de dorpsgek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten