Pagina's

zondag 8 september 2013

Muzikaal recept voor echte oorlogscorrespondenten en tegen alle oranje propaganda

Blogdokter P. Pissers wereldberoemde geneeskrachtige recepten, met een nieuwe sessie in zijn levenslange missie de mensheid echte verlichting te brengen, om te komen tot een mens, die zich niet meer laat misbruiken door politiek en het bedrijfsleven, met hun bijna wereldomvattend 'vrije' markt kapitalisme. Een ideologie die zovelen in de ellende stortte en stort, die de aarde niet ziet als een woonplaats voor de mens, naast natuur en dier, maar als een wingewest, waar men ten koste van alles en iedereen, roofbouw tot in het oneindige mag plegen.

Het volgende recept werd afgeleverd door een hard lachende dr. Pisser, in zijn sas met de meer dan belachelijke Schoo-lezing van VVD kleuterpremier Rutte, die het ene negatieve record na het andere produceert, maar met zijn lulpraatjes positiviteit wil brengen.
De dr. begint vandaag met Peter Wolf, de oud voorman van The J Geils Band, hier met zijn solo-album 'Lights Out', een pret-rockalbum met o.a. Adrian Belew op gitaar en Mick Jagger als achtervanger op de vocalen. Minstens zo leuk en uiterst kritisch, het album 'In Ekstacy' van Nina Hagen, toen nog niet in de heer, hoewel er een mooie cover van 'Spirit In The Sky' op staat, naast en aantal andere mooie covers. Nogmaals eeuwig zonde, dat deze vrije geest zich heeft 'bekeerd' tot het oude, kwaadaardige sprookje van het christendom. Dit album laat nog eens horen, wat een verlies dit is, een waanzinnig mooi album!! Ingrediënt 2: A.D met hun gelijknamige album, geweldige harde raprock'n reggae, uiterst kritisch en uiterst goed gebracht, de koffie koppen stonden te dansen op m'n tafel (AP), schitterend!!! Met nummer 10, 'True Side', voor een ieder die denkt, dat ingrijpen van de VS in Syrië volkomen legitiem is......De dokter gaat nog een octaaf lager met Sub-Kon en het album 'Subliminal Kontakt', ondertitel 'voices of constructivists' duistere psychedelische muziek van top niveau!!! John Maus sluit hier aardig op aan met z'n psychedelische retro op het album 'We must become the pitiless censors of ourselves', een krachtig medicijn in deze dreigende dagen!! Hoofdegerecht: The Animal Collective en het album 'The Merriweather Post Pavillion', beachboys vocalen op een mooie  psychedelische ondergrond, al vaker gebruikt, maar het is dan ook uiterst geneeskrachtig, genieten piepels! Persoonlijk had ik nu The Beach Boys met het album 'Smiley Smile' opgenomen, maar niet de dr., die koos als laatste ingrediënt Seelenluft met 'The Way We Go', ok, dat sluit ook mooi aan, retro synthpoprock van hoog kaliber, prachtig!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten