Pagina's

donderdag 12 september 2013

Muzikaal recept voor gehele legalisatie van softdrugs, de verwijdering van Opstelten en Teeven (het liefst uit het land) en voor een totaal verbod op politici die lobbyen voor het bedrijfsleven

Een uiterst geneeskrachtig recept, voor de verlichte geesten, die vinden dat de maat vol is, en zich inzetten voor een maatschappij, waarin echt iedereen gelijk is, zonder dwang van religie, politiek, ideologie, of grootgraaiende kapitalisten. Maar ook voor degenen die langzaam ontwaken en zien in wat voor leugenachtige, hypocriete, onmenselijke maatschappij zij dagelijks moeten leven. Met de recepten van blogdokter en muziekdruïde P. Pisser, wordt je de weg gewezen en je hoeft niet bang te zijn, je bent allesbehalve alleen!!! Doe er je voordeel mee en zegt het voort!

Is het een vliegtuig? Is het een rijdende kathedraal, nee! nee! driewerf nee, het is jouw eigen blogdokter en druïde P. Pisser op zijn pijporgelfiets, die mijn straat in kwam rijden Op uiterst vernuftige manier, heeft hij een waterpijp aan datzelfde orgel bevestigd, waarvan de slang op de houder van z'n mondharmonica is bevestigd, hij heeft 't zelfs voor elkaar gekregen, dat als hij een trek neemt, de hoogste toon van z'n pijporgel een vals piepend geluid laat horen. Vrolijk orgeltoeterend leverde de dr. het volgende recept af:
Noemérozo oenozolo:  het verzamelalbum van Egea recrords 'Collection', een fabuleus mooi album, met vreemde muziek van folk tot jazz en namen als Es Voto, Racconti Mediterranei, Lirico, La Bottega e.a., schitterend!! Waarom het volgende album? Zeg het maar, de dr. zal door iets op Softmachine zijn gekomen, met hun album 'Fourth', groots, maar dat is niet nodig te zeggen, bij de eerste 4 albums, of eigenlijk 6 met de later uitgebrachte bijzondere opnamen, zoals een live optreden in Amsterdam in 1969. Genieten maar!! Van Der Graaf Generator neemt over met 'The Tower Reels', het 2de album uit de 4 delige box, genaamd 'The Box' ha! ha! ha! Aansluitend en vreemd genoeg gaat dat prima: Moloko met het live album uit 'Moloko Catalogue', een optreden dat de klasse van deze, ter ziele gegane, band nog eens laat zien, geweldig!!! Niet echt aansluitend (hoewel?) The Asteroids Galaxy Tour met 'Out Of Frequency' , blijft mooi en uiterst sterk, deze Scandinavische blaaspoprock met psychedelische ondertoon! Tot slot: Lucky People Center met 'Interspecies Communication, prachtige psychedelische tranceshit van eenzame hoogte!!!
Tot de volgende sessie, veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten