Pagina's

vrijdag 13 september 2013

Muzikaal recept voor het op straat schoppen van incompetente ondernemers en politici (wat zal Den Haag dan leeglopen....)

Een geneeskrachtig recept voor diegenen, die doodmoe constateren, dat de wereld knettergek is geworden: 'sociaal democraten' die de ene na de andere kutmaatregel nemen, die de zwakste groepen treffen (en dat zijn bepaald geen kleine groepen, als je nagaat, dat zo'n 1,5 miljoenen mensen in grote armoede leven), zogenaamde intellectuelen schreeuwen om raketaanvallen en de pers brengt voor het overgrote deel regeringspropaganda, zonder ook maar één kritische noot te plaatsen.... Dat alles in een wereld, waar de zeeën leeggevist worden, waar men op plaatsen gaat boren, waar bij ongelukken, zo goed als niets gedaan kan worden.... Zit niet bij de pakken neer, de dr. laat je niet alleen genieten van prachtige muziek, maar wijst je tegelijkertijd de weg van de weerstand, er zijn grote groepen, die het allang niet meer pikken, ze worden nog doodgezwegen in de media, maar het internet is door de media en regeringen, een stuk moeilijker te controleren. Geniet, sta op, de ellende ligt niet aan jouw, roer je stem en laat ook anderen weten, dat er genoeg mensen zijn, die het schofterige, asociale gekloot meer dan zat zijn!


Geheel in pop-art kledij leverde de dr. het volgende recept in een druilerige regenbui langs. Als eerste onderdeel van het recept: La Buenasombra met 'Verdes Son Tus Pasos', jazzy latin achtige poprock, de vorige keer dat ik het hoorde, kon ik het meer waarderen, ach zal wel aan mij liggen (voor ik de recepten van de dr. publiceer, test ik ze eerst zelf, niet dat ik ook maar iets mag veranderen, maar ik wil wel weten welke maffe muziek de dr. heeft uitgezocht) . Het volgende onderdeel dan: Them, de band waar Van Morrison bekend mee werd, hier met het compilatiealbum 'The Story Of Them", het tweede deel. Veel heel vroege opnames, maar geweldig mooi, jezus wat een band, was dit!!! Druilerige dag? The Jimi Hendrix Experience met 'Electric Ladyland' onnodig nog iets te zeggen over dit (psychedelische) meesterwerk, schitterend en uiterst geneeskrachtig!!!! Nog zo'n mooi album, 'Banamour' (remix + mooie bonus) van Kevin Ayers, god wat een genie was deze man, een groots album, met een behoorlijke psychedelische ondertoon en net als het Hendrix album, uiterst geneeskrachtig!!! Door met de geweldige ongein en virtuositeit van Ween met hun album 'The Pod', grootse humor op alweer een vette psychedelische ondergrond, jezus wat een geweldig stel gekken, schitterend!!! Tot slot van deze druildag een uiterst exotische en zonnige trip met The Younger Brother en het geniale album 'A Flock Of Bleeps', genieten piepels!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten