Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 januari 2015

Schnabel 'sprak' uit de nek: iedere burger is eigenlijk een middenklasser....... AAJAAAJAAAAJ!!!

Op 2 januari jl. was het waanzinnige 'intellect' Schnabel te horen bij BNR's slijmkwijl van Liempt. De wel heel erg met zichzelf ingenomen neoliberale kwast, verdedigde bij BNR het totale waardeloze beleid van Rutte 2, dat intussen al leidde tot: -een top werkloosheid van meer dan 1 miljoen mensen (het echte cijfer), -een record aantal huisuitzettingen, -ruim 4 miljoen mensen, die net boven, op, of onder de armoedegrens leven en een record aantal faillissementen. Nee, echt heel intellectueel om dat kutbeleid te steunen en te verdedigen....

De zorg is niet meer te betalen, zo rolde het zéééér origineel uit z'n intellectuele kop...... Als voorbeeld noemde de ploert de AWBZ, die volgens hem niet meer te betalen is..... Hij moet, net als politici van bijvoorbeeld de VVD en de PvdA, weten dat de regering de AWBZ pot heeft leeggeroofd voor andere zaken, dan die AWBZ, jaar na jaar, terwijl men dan doodleuk durfde en zoals gezegd, durft te zeggen, dat de AWBZ niet meer te betalen is......... Een uiterst grove leugen!!!

Schnabel is 'zo geweldig verbonden met de maatschappij', met de poten in de modder zeg maar, dat hij ziet hoe veel uiterst welgestelde 'vrinden' van hem, ouder en ouder worden, dus we worden allemaal ouder, was één van de clichés, die hij verder te berde durfde brengen...... Terwijl de gemiddelde leeftijd bij de grote onderlaag, amper de 74 jaar overstijgt....... Kijk hij wil blijven werken tot z'n dood en dat met zijn 'schamele salaris' en zijn fysiek zware werk, waar de eerste beste bouwvakker nog een punt aan kan zuigen..........

Schnabel over de huizenmarkt: natuurlijk moet de huizenbubbel in stand gehouden worden, al was het alleen maar voor zijn 'vrinden'......... Daarom vond hij het ook bijzonder jammer, dat de regeling die alweer de welgestelden bevoorrechtten, per 1 januari jl. stopte, de regeling waarbij welgestelden hun kinderen belastingvrij een ton mochten schenken, dat voor 75% aan een huis besteed moest worden....... Ach ja, voor figuren als Schnabel is het vanzelfsprekend, dat we in een klassenmaatschappij leven.......

De ploert maakte het helemaal bont, toen hij het gore lef had te zeggen, dat eigenlijk iedereen in Nederland een middenklasser is........ ha! ha! ha! ha! Ja, ik weet 't, eerder zei ik al, dat Schnabel precies weet wat er overal in de maatschappij leeft, althans wat betreft zijn 'vrinden' dan wel te verstaan, die met een inkomen van minstens € 80.000,-- per jaar, natuurlijk een dwarsdoorsnee vormen, van de Nederlandse samenleving.......... Moet ik nog wijzen op de grote groep mensen die rond of op de armoedegrens leven...?????

Nog zo'n wijsheid: in Nederland werken eigenlijk alle vrouwen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, hij bedoelde niet, dat de huishouding een zware baan is, nee, echt werk buiten de deur....... ha! ha! ha! ha! Jezus wat een lul!!!

Voor dat ik projectielkotsend naar de wc vertrok hoorde ik deze grootschoft nog net zeggen, dat demotie (loonsverlaging) moet kunnen, natuurlijk alleen voor het plebs, dat spreekt! Kijk dat zijn vriendenkring, zelfs die van boven de 60, er jaarlijks vele duizenden euro's bij krijgen is normaal, daar werken ze tenslotte hard voor!!!!

Deze enorme klootzak was jarenlang directeur van het CPB...... Weet u ten overvloede nog eens, wat de waarde van dit peperdure fantasieorgaan is, nul komma nada!!!!!

Voor meer berichten, over deze flapdrol, klik op 'Schnabel', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten