Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 juni 2015

Nederland als laatste EU-land op de lijst, voor het omgaan met natuur en bedreigde diersoorten........ Waar een klein land 'al niet' groot in kan zijn!!

Volgens onderzoek naar handhaving van de Vogel- en Habitatrichtlijn (vastgelegd in Natura 2000) staat Nederland onderaan op de lijst met EU landen, dus op de 27ste plaats, voor het omgaan met de natuur en bedreigde diersoorten. Voor 'de goede orde': Nederland presteert op dit gebied het slechtst van alle EU landen....... Om dat te vieren heeft het domme hufter-dikkerdje van de PvdA, Dijksma aangekondigd, dat ze deze richtlijn wil uitkleden, als Nederland vanaf 1 januari volgend jaar voorzitter is van de EU....... Wie weet kan Nederland dan hoger op de lijst komen, tja je bent volksverlakker of niet...... (natuurlijk...)

Vroege Vogels was gisteren vanaf 6.00 u. (tot 12.00 u.) te horen op Radio1, vanwege een zoveelste jubileum (V.V. heeft er minstens één per jaar.....), Vanaf ongeveer 8.45 u. heb ik het programma gevolgd (al moet ik zeggen, met 'een half oor'). Toch meen ik dit onderwerp niet te hebben gehoord, zelfs niet in het Vroege Vogels Nieuwsoverzicht........ Zoals gezegd: Dijksma maakte onlangs bekend, dat ze de EU richtlijn op dit gebied verder wil afzwakken, als Nederland voorzitter wordt van de EU........ Dit nog buiten de nieuwe omgevingswet, een lamme wet die alle 26 wetten moet vervangen*, waar men nu mee te maken heeft, als het gaat om zaken als bouwprojecten..... Opzet: geen gezeur meer over bedreigde diersoorten (of beschermde natuur), als die ergens zitten, kunnen ze doodvallen, mede namens PvdA helleveeg Mansveld, die ook nog het e.e.a. in de melk te brokken heeft.......

Kortom we doen het al slecht, maar dat kan nog veel slechter, vooral met behulp van de PvdA!! Ik meen gehoord te hebben, dat wanneer er nu verkiezingen zouden plaatsvinden, de PvdA nog 9 zetels zal halen. Nog 9 zetels teveel, dat is duidelijk, weg met die partij van oplichters!!!

* Zie: 'Volksgezondheid wordt verder ondergeschikt gemaakt aan geldelijk gewin, maar wel klagen over de almaar oplopende zorgkosten, die zelfs de pan uitrijzen volgens Schippers.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten