Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 juni 2015

Sjoerd Potters wil dat docenten meer aandacht besteden aan radicalisme dan aan rekenen......... Logisch zijn achterban heeft geen kinderen op scholen, waar dit een probleem is!!

VVD onderknuppel Potters vond het nodig vandaag weer eens de media te zoeken, i.v.m. het radicalisme, dat voor hem één op één te maken heeft met de islam....... Docenten moeten meer aandacht hebben voor dit (islam) radicalisme, desnoods 'skippen' ze daarvoor de rekenles, aldus zijne hufterigheid........ Logisch zijn achterban heeft geen kinderen op scholen, waar kinderen met dit radicalisme te maken hebben, scholen die vaak al slecht presteren, maakt 't uit, beter les in radicalisme, dan kinderen goed op te leiden voor hun latere leven........ Waarschijnlijk denkt de mislukte putjesschepper Potters, dat die kinderen toch niet kunnen leren, dus een les of tien minder, maakt niets uit op de totale prestaties!!

Docenten moeten bij verdenking van radicaliserende leerlingen de politie waarschuwen en eventueel niet moeten schromen, aangifte te doen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Aangifte waarvan paardenlul? Van de verdenking, dat een leerling 'radicaliseert???' ha! ha! ha! ha! Godallemachtig wat een vol-idioot!!! (mooi germanisme). Erger is, dat deze ploert in feite de docenten waarschuwt, dat hen wel eens vervolging kan wachten, als ze niets hebben gedaan, met een verdenking, die waarheid wordt........ Of docenten het al niet zwaar genoeg hebben op de scholen voor de kansarmen, moeten ze ook nog eens (stiekem) politieagentje spelen, als het aan Potters ligt......

Om te laten zien, wat een waanzinnig pleidooi Potters hield, werd daar vanmiddag op Radio1 een 'mooi' voorbeeld van gegeven: rond 14.10 u. op Radio1, o.a. een gesprek met een juf van groep acht, op een school in een achterstandswijk. "M'n onderbuikgevoel zegt me, dat het heel erg is", aldus de juf, over islam radicalisering in de wijk........ Maar je krijgt er geen grip op, omdat 't zo verborgen is, aldus de juf........ Het is duidelijk, dat deze juf niet weet, wat de betekenis van een 'onderbuikgevoel' is....... Terwijl ze tegelijkertijd stelt, dat het wel erg moet zijn, waar ze verder over zegt, dat het zo verborgen is voor haar, 'dat ze er geen grip op krijgt.........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Jezus op een levensgrote cavia!!!

Zorg eerst maar eens, dat er geen achterstandswijken meer bestaan, dat kan alleen met veel meer geld voor het onderwijs, waarmee de klassen verkleind kunnen worden, naar maximaal 20 leerlingen per klas en zorg voor goed opgeleide leerkrachten, want ook daar is nog steeds van alles mis, zie het voorbeeld hierboven!!! Dit terwijl Potters deze kinderen juist lessen wil onthouden!!!

Voor meer berichten over Potters en/of religieus radicalisme, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. Ik heb daar ook het label 'jihadstrijders' toegevoegd, voor meer berichten over 'radicalisering'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten