Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 januari 2013

Aurangzeb neemt 't op voor accountants

De ongelofelijke rechtse nitwit en trut de luxe Aurangzeb, heeft zo te horen accountants in haar vriendenkring, en maakte gisteren in het programma Lijn 1, reclame voor deze beroepsgroep, dit vanwege alle kritiek op deze groep. Vandaar dat Aurangzeb accountants had uitgenodigd en....... nog meer accountants had uitgenodigd, om zich te verdedigen tegen de geniale kennis van....... Aurangzeb! Ha! ha! ha! ha! Belt er tijdens de uitzending een rijke oude lul, waarmee was afgesproken dat hij zou bellen, tenminste iets anders kan je niet concluderen. Deze figuur heeft een huis in Nederland en Frankrijk en gebruikt voor zijn belastinggesjoemel zowel in Nederland, als Frankrijk een accountant, over wie niets dan lof, zoals u begrijpt. De man verraad zich, doordat hij tegen het eind van het gesprek meldt, dat hij niet weet, dat hij op de radio is, terwijl hij het nummer, dat hij belde, via de radio gehoord had, ha! ha! ha! ha!
Aurangzeb leest nog even een mail van zichzelf voor (ze noemt een andere naam), waarin ze zegt, dat ze een som als 17 + 35 niet kan maken en daarom blij is met haar accountant, waar ze op zegt, dat ze het daar mee eens is, jezus christus!
Tot slot heeft ze nog enige 'kritiek' door te zeggen, dat 'we' de accountants maar het voordeel van de twijfel moeten geven........ ha! ha! ha! ha!ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten