Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 6 januari 2013

Edwin Koopmans over Venezuela

Bij de Kotsnieuwsshow aangeschoven gistermorgen, Edwin Koopman, de Venezuela 'deskundige'. Deze 'deskundige' durfde te stellen, dat de armen het onder Chavez niet beter hebben gekregen. Dus geen betere, betaalbare huisvesting, geen goede gratis gezondheidszorg en geen gigantische verbetering van scholing en toegang tot scholing, die wel degelijk zijn doorgevoerd. Volgens Koopman is het puur de intentie van Chavez, die een 'familiegevoel' hebben opgeroepen bij de arme bevolking, waardoor dit deel van de Venezolaanse bevolking achter Chavez blijft staan, ha! ha! ha! ha!
 

Voorts noemde Koopman de gigantische misdaadcijfers en corruptie in Venezuela, die onder Chavez zou zijn ontstaan, gelul van de bovenste plank, al in de 60er jaren van de vorige eeuw, waren deze zaken een groot probleem in Venezuela.
Koopman? Ach, de zoveelste 'deskundige' die ongeremd zijn onzin analyses op de bevolking loslaat, lullig genoeg heeft dit soort figuren de macht, om veel 1 en 2 hersencelligen vol te proppen met onzin, die door die groep als absolute waarheid wordt gezien......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten