Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 januari 2013

Muzikaal recept tegen vieze Hugo Boss geurtjes, beperking van paracetamol verkoop en voor echt nieuws op de publieke zenders

Hier jouw geneeskrachtig recept, tegen moedeloosheid en voor energieke bestrijding van de hypocriete, neoliberale afbraak politiek van Rutte 2.

Het eerste onderdeel: Fehlfarben met 'Monarchie und Alltag', een werkelijk prachtig voorbeeld van de 'Neue Deutsche Welle', zoals die voor het eerst werd beschreven in 1979. Schitterende muziek met vaak maatschappij kritische teksten, die in dit geval niet allemaal de tijd overleefd hebben, maar 't blijft mooi! Met groet aan mijn 'oude' vrienden in Leeuwarden. Dan wat mij betreft één van de beste albums van The Red Hot Chili Peppers, 'True Men Don't Kill', schitterende plaat, waar alleen de titel al bijzonder actueel is. Dokters wegen, zijn net als die van god, ondoorgrondelijk, dus: Steely Dan met 'Gaucho', vreemde keus misschien na de Peppers, maar jezus wat is deze muziek nog steeds sterk, potverdepieleplattekes! Al even ondoorgrondelijk is de keus voor de Deense band Den galle Pose met 'Definitionene', veel ongein, maar met grote klasse gemaakt, al lijkt dat in het begin van de plaat niet zo (Curtis Mayfield keek mee bij het maken van dit album), sjkitterend! Het lijkt nu wel of de dokter echt de weg kwijt is, The Times met 'Alternative Commercial Crossover' met medewerking van de reggae zanger Tippa Irie, waanzinnig goed piepels! (maar let op! numnmer 8 'Sorry i ...' en het laatste nr. 'All i....' overslaan, dat is echt kut! Voorts ligt 'Scritty Politty op de loer, van wie later meer). Toet van de dag: Monster Maker met 'Sharkey & C. Rayz Waltz are Monster Maker', een monsterlijk goed album, genieten maar!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten