Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 5 september 2013

Muzikaal recept voor opname van een groot aantal Syrische vluchtelingen en voor een behandeling van vluchtelingen, die wij in zo'n situatie zelf ook zouden willen krijgen!

Hier jouw regelmatig terugkerend geneeskrachtige recept, van blogdruïde P. Pisser. De man die het tot zijn taak heeft gemaakt, de vermoeide, moedeloze mens weer op pad te krijgen, maar dan wel op een verlicht pad, met veel plezier, maar ook met een nieuwe verantwoording: je verzetten tegen alle leugens die de media en de politiek dagelijks over je heen storten. Zet je in een menselijke behandeling van iedere wereldburger, zoals nu de Syriërs, die Nederland weigert op te nemen. Ook een recept voor de al verlichte mens, voor hen zijn de recepten van dr. Pisser een welkome versterking van de geest en natuurlijk een grote bron van plezier.

In stemmig pimpelpaars met Zawinull petje, waar hij voor de verandering een paar veren in had gestoken, reed dr dr. mijn straat in, hard 'Soul Limbo' op zijn pijporgel spelend. Dat belooft minstens wat jazz!!
Als eerste het album 'Looking Ahead' van het George Robert Quartet, geniaal mooie, makkelijk in het gehoor liggende jazz, van top kwaliteit. Over top gesproken, de absolute top in jazzgrooves, wordt gemaakt door de koning van dit genre: Don Li en zijn makkers hier met zijn album 'Gen', genieten piepels!! Wat mooier, dan daarop aansluitend het album 'Prince Blimey' van Red Snapper, over groove kunstenaars gesproken, jezus wat is dit goed!! Nu gaat die ouwe zak uit een ander vaatje tappen: Sonny J met 'Disastro', ja een godvergeten goed album, maar wanneer komt het volgende album van deze geniale artiest uit? Nogmaals, waanzinnig mooi en uiterst geneeskrachtig, dit album, dat wel, uiterst humoristisch ook!!! Het volgende album is al net zo vaak opgenomen geweest, maar ja, de dr. is niet voor niets de dokter! Het album 'A Man' van Pop's Cool Love, minstens zo geneeskrachtig, een uiterst sterk en humoristisch album, geniaal!!!! Wat mooier dan hierop aansluitend het album 'Solid Pleasure' van Yello af te spelen (wel de remix plus mooie bonus, godallemachtig wat is dit sterk, twee van de, gelukkig, vele goden, die de psychedelische muziek rijk is.
Dat was het voor deze dag, tot de volgende en uh, veel plezier natuurlijk!

Brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten