Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 februari 2014

Boudewijn Revis, een schoft van ongekend niveau, over de Schilderswijk

Afgelopen woensdagavond was de lijsttrekker van de VVD in Den Haag, Boudewijn Revis te gast bij Pauw&Witteman, hij was daar om te debatteren over de klachten van Schilderswijk bewoners, aangaande het etnisch profileren, dat de politie daar doet (aanhouden op uiterlijke kenmerken, zoals huidskleur). Natuurlijk ontkent Revis dat de politie dat systematisch doet, hoewel hij toegaf, dat dit kan gebeuren, er gebeurt nu eenmaal veel in de Schilderswijk, aldus Revis. Hij stelde op een gegeven moment zelfs, dat je in een wijk met 90% allochtonen, nu eenmaal vaker wordt aangehouden........ waar hij nogmaals aan toevoegde: 'er zijn nu eenmaal problemen in de Schilderswijk'. Ik geef eerlijk toe, dat ik niet alles heb kunnen volgen, daar ik spontaan in gigantische woede ontstak, maar jezus wat is dit voor een xenofobe gek?
Nog een 'lekkere' uitspraak, van deze ongelofelijke klootzak: 'moeten de allochtonen maar studeren, kunnen ze zelf agent worden.......' Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!
De plork Revis is duidelijk niet op de hoogte van alle problemen, waar gekleurde agenten in de Schilderswijk in het verleden tegenaan liepen, geen problemen met bewoners, maar met witte xenofobe agenten......
Ach ja, je bent een zak Azijnpisser, hoe kan je iets anders verwachten, van een politicus, die zelf xenofoob is!!!

Eerder deze week, sprak het opperhoofd van de Nationale Politie, Bouman ook over het etnisch profileren door de politie.

Deze Revis heeft als wethouder het apart inzamelen van GFT afval in veel wijken afgeschaft, hij deed dat zo 'professioneel', dat hij dit de bewoners 5 dagen voor de laatste ophaaldag liet weten. De kwast liet op die dag meteen alle bakken inzamelen, die aan de straat stonden, terwijl veel mensen, die bakken wel nodig hebben, ook na afschaffing van de GFT inzameling......
Vuilnisman, mag deze enorme zak ook mee? Alvast mijn hartelijke dank!

Zie ook mijn bericht van 3 februari 2014, over deze griezel.

2 opmerkingen:

  1. Revis is 'n lul die zelf veilig woont en genoeg verdient om zijn vuil wel 3x per week te laten ophalen.
    M.vr.gr.
    Frans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Frans,

    dank voor je reactie. Ha! ha! ha! Die drie keer per week voor Revis moet wel het minimum zijn, als je ziet wat een stront hij produceert!
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen