Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 februari 2014

Muzikaal recept voor echte dienstbaarheid van de overheid, aan de veiligheid en volksgezondheid van de burgers

Voel je je niet begrepen, snap je niet waarom een, in feite klein deel van de mensheid, zo ongeveer alles bezit en een nog kleiner deel van die mensheid willens en wetens onze aarde naar de kloten helpen, helemaal niet nodig om daar depri van te worden, er zijn hele volksstammen die dat weten en die zitten niet bij de pakken neer, maar verzetten zich tegen de huidige super asociale, hebzuchtige, neoliberale, kapitalistische-verniel maatschappij, die praktisch over de hele aardbol gezien wordt. Of je het nu over de VS, China, Rusland, of de EU hebt, het is één pot goor nat!

Met het nummer 'Hang Em High', in de uitvoering van Booker T & The MG's toeterend op zijn windpijporgelfiets, sprintte dr. P vandaag mijn straat in, hij stond amper stil, toen hij begon te schelden op de wanpresterende VVD'ers Schultz van Haegen, Schippers, Teeven en Opstelten, die schijt hebben aan de gezondheid van de burgers, terwijl ze uitdragen, daar voor te staan....... De dokter was vandaag gehuld in 60er jaren souldracht, een grote pet, wijde broekspijpen en nep blingbling, in de vorm van een ban de bom teken en een knotsgroot 'anarchistenembleem' op z'n borst, benieuwd hoe het recept eruit ziet!
Vandaag start de dr. met Stan Getz en 'The final Concert Recording' (excuus voor de kutreclame), het tweede deel, god wat is dit mooi, om niet te zeggen magisch! Ontdoe je hersenpan van alle dagelijkse muizenissen en geniet! James Brown had altijd een geweldige blazersectie, op dit album 'The CD Of JB', een aantal hits, maar ook oud werk, dat bestaat uit soul of rhythm & blues,  je hoort al duidelijk, dat hier een zeer bijzonder zanger bezig is. Intussen is hij uitgegroeid tot de god van Funk, jammer dat de man zo'n psychopaat was....... Junior Walker &  The All Stars neemt over met 'Road Runner' een geniaal rhythm & blues en soul album, ook hier hoor je duidelijk de eerste aanzet tot funk, zonder meer een klassiek album, van deze geweldige saxofonist, componist en bandleider!!! Een 'paar jaar later' kregen we Pig Bag en 'Dr Heckle And Mr. Jive', een prachtige blaasband, met uiterst aanstekelijke muziek, funk, jive en 'weet ik niet wat', behalve dat 't prachtig is!!! Nog één blaasband: Jambangle met 'Trinity Song' van onze zuiderburen, grote klasse en machtig mooie jamsessies!!! Natuurlijk mag 'Flight Of The Ancients' niet ontbreken, van de uiterst sterke blaasband uit Australië, Shaolin Afronauts, ritmes van over de wereld, op uiterst hypnotiserende manier gebracht, mooi? Waanzinnig móóóóóói!!! Zusters, broeders ook, dit is al weer het eind van deze sessie, met de crossjazz van Jorge Sylvester en het album 'MusicCollage', in één woord schitterend! (ha! ha! ha! ha!).
Tot de volgemde sessie en veel plezier!

BRAF?              BRAP?         BRAF?         BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten