Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 februari 2014

Muzikaal recept voor echte voedselveiligheid en het direct afzetten van liegende politici (wordt 't lekker rustig in Den Haag!)

Is je dag niet 'je dat', hup gebruik een geneeskrachtig muzikaal recept van blogdokter en druïde P. Pisser en na een paar uur, ziet je dag er een stuk vrolijker uit! Bovendien verruim je daar je geest mee en dat kan geen kwaad in deze tijd (nooit trouwens) waarin de wereld onder het mom van duurzaamheid, in rap tempo naar de kloten wordt geholpen. Verruim je geest, die daarmee een stuk scherper wordt en verzet je tegen de huidige stratus quo, je bent allesbehalve alleen, maar mijdt de meeste van de huidige politieke partijen!

De dokter was in een uiterst vrolijke bui, toen hij het Beatles nummer 'Being For The Benefit Of Mr. Kite' op zijn windpijporgelfiets toeterend voor mijn huis stopte. Bulderend van het lachen, begon hij over de PvdA leugenaar Plasterk te vertellen, dat deze kwast keihard had gelogen voor de camera, veel verder kwam hij niet, hij schoot in een hikkende lach en even dacht ik dat hij erin zou blijven.... Maar gelukkig kwam hij 'er' heelhuids uit. Na nog wat verwensingen tegen Opstelten, die vandaag nog eens benadrukte, dat wat hem betreft cannabis niet geteeld zal worden door gemeenten in Nederland. Hoewel de dr. dat eigenlijk ook een rare constructie vindt, geef het spul gewoon vrij, dan heeft de misdaad niets te doen, en verdwijnen  de echt gevaarlijke drugs van de straat, behalve de uiterst gevaarlijke harddrug alcohol natuurlijk....
Vandaag begint de dr. Met een compilatie-album van Bo Diddley, genaamd 'Say Man', elk ander compilatie-album is goed' mits 'Bo Diddley', 'Who Do You Love', 'Mona', 'Crackin' Up' en 'Hey Bo Diddley' er maar op staan, grote kan, dat er ook heel vroeg werk van deze rhythm&blues/blues, rock 'n roll zanger gitarist, die het mooie raggend rollend gitaargeluid uitvond en waar bands als the Stones in de 60er jaren ook hits mee maakten. Groots!!! Over The Rolling Stones gesproken, toen ze nog zo heetten, het album 'No 2' (of 'Out Of Our Heads') Nog steeds mooi mensen! Nog een ouwe rocker, al is het uit een ander decennium Alan Vega met 'New Raceion', harde uitgeklede rock met een verrassend psychedelische inslag, net als bij de oude Stones nummers overigens ( invloed Brian Jones). Door met That 1 Guy en 'Songs In The Key Of Beotch', prachtige alternatieve elektro shit, uiterst vervreemdende muziek, met dank aan F. Hoofdingrediënt: The White Stripes en 'Elephant', schitterende simpele rock op uiterst psychedelische wijze gebracht, garagerock van topniveau!!!! Nog even door met Vive La Fête en 'Attaque Populaire', één van de waanzinnig mooie albums van deze band uit Gent (hééééé!)  Tot slot The Ting Tings en hun overweldigend leuke album 'Sounds From Nowheresville', genieten piepelz!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten