Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 februari 2014

Muzikaal recept voor het onmiddellijk opdoeken van het zwaar ondermaatse, incompetente, volksverlakkers afbraakkabinet Rutte 2!!!!

Een scherpere, verruimde en kritische geest, dat zijn de bijwerkingen, van de uiterst geneeskrachtige muzikale recepten van blogdokter P. Pisser, recepten tegen neerslachtigheid, moedeloosheid, of een algeheel lamlendig gevoel! Nergens last van en al scherp genoeg, maakt niet uit, gewoon genieten van de muziek, fleurt de dag nog verder op!!

Met vliegende vaandel en slaande trom (bij wijze van spreken), bereikte dr. P vandaag mijn huis op zijn windpijporgelfiets. Voor hij tot stilstand kwam, hoorde ik onze druïde al schelden op Plasterk, die meermaals loog over de 1,8 miljoen telefoontaps uit december 2012. Ik zal niet herhalen wat hij precies zei, maar daarbij vergeleken is de taal die ik vaak uitsla, als uit een kinderliedje........ Na nog even wat feiten over volksverlakker Plasterk te hebben uitgebraakt, stapte de dokter weer op z'n fiets, al klonken de tonen uit z'n pijporgel al een stuk vrolijker, dan voor aankomst.
Voorgerecht van deze muzikale maaltijd voor je oren en geest: Miles Davis met 'Miles Of Davis', uit de 10 delige box 'Kind Of Davis'. Met o.a. de nummers 'Out Of Nowhere' verder o.a. 'Moose The Mooch' (toch geen Joodse grap hoop ik, dan heb je zo de popen aan het dansen, al is dat dan wel weer een leuk gezicht!). Nu weer een bokkensprong van die ouwe dwaas: Manfred Mann en 'Chapter Three' god wat een mooi album, ondanks suffe teksten, wat een band!!! Je zou bijna zeggen, dat dit album gemaakt is na het horen van 'Bitches Brew' door Miles Davis en z'n machtige band, zal wel niet, dit album is ook uit 1969. Toch even gekeken op google, andersom zou wel kunnen, volgens Wikipedia komt 'Bitches Brew' uit 1970!! Toch lekker in sfeer, doen we meteen het Franse Magma even met 'Udu Wudu', dat is uit 1977 trouwens, geweldige duistere psychedelische jazzrock, dat geldt ook voor het vorige album. Door met nog zo'n waanzinnige klasseband: Red Snapper en 'Making Bones', onbegrijpelijk dat deze band niet wereldwijd is doorgebroken, zo perfect gespeelde grootse composities!!! Ach dat geldt voor veel muzikanten, moet je maar denken, 'denken.....?' Waarom moet ik dat denken, ik moet niets!! Goede bassisten tot nu toe, jezus! Je hoort 't de hoogste tijd voor Asskickers en het album 'Fishes Do Swim' (kan niets vinden op YouTube), godverdegodver, is dat ff lekker!!! Vreemde combinaties, dan weer hardrock, dan weer jazz, maar altijd een fikse psychedelische ondergrond! Vorig jaar was Beck jaar, dus....... nu het album 'Midnite Vultures' (excuus voor de klotereclame), wat een sterk album, purrráááááktiek!!!! Tot slot, zusters en broeders ook, LCD Soundsystem en 'This Is Happening' (alweer excuus voor de reclame), geniet van de hypnotiserende ritmes en geweldige muziek, psychedelisch? Ja natuurlijk!!!
Veel plezier!

BRAPZAPPERDIEBRAKPAPKAK!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten