Pagina's

donderdag 27 februari 2014

Rabobank en klassenjustitie in Nederland...........

Het is al veel langer bekend, dat er wel degelijk klassenjustitie bestaat in Nederland, neem het feit, dat een fietser met een bijstandsuitkering, een evengrote boete voor door rood fietsen krijgt
(€ 85,--!!!), dan de eerste beste grootverdiener, die met een inkomen van € 100.000,-- per jaar naar huis gaat, te gek voor woorden natuurlijk!!

Vandaag maakte de Rabobank trots bekend, dat het de schikking die deze bank trof met Justitie, niet zal worden afgetrokken van de belasting........... Dat had er gvd nog bij moeten komen, de boel bedonderen en dan strafvervolging afkopen en dan als klap op de vuurpijl dat bedrag van je belastingaangifte aftrekken, jezus mina!!!
Trouwens ik heb daar nooit bij stilgestaan, nee, gelul: ik heb nooit geweten (of het ik ben het vergeten, in de dikke, grote brei van corruptie, leugens en bedrog, die wekelijks neerdaalt) dat schikkingen van de belasting afgetrokken mogen worden...... Weet u nog onlangs Ballast Nedam met een schikking van 17,5 miljoen euro en in het kielzog KPMG met een schikking van € 7 miljoen!!!!!

Dan zijn er mensen die nog steeds durven te beweren, dat er geen klassenjustitie is....... ha! ha! ha! ha!

Vergeet ik nog te melden, dat het voor de gewone mens steeds moeilijker wordt om recht te zoeken, de minimale eigenbijdrage ligt nu al op € 500,--, als ik me niet vergis.............. Voor de meesten een bijzonder groot bedrag, maar alweer een schijntje voor iemand met een inkomen van een ton per jaar!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten