Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 februari 2014

Rouvoet: 'bij ons staat een vrouw op nummer drie voor de EU verkiezingen............' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen was Rouvoet te gast bij BNR's slijmkwijl Paul van Liempt. Het gesprek kwam op vrouwelijke kandidaten voor de EU verkiezingen, Rouvoet stelde dat er weliswaar een lijstverbinding is met de SGP, maar dat dit geen beletsel is voor de CU een vrouw op de lijst te zetten en die staat zelfs op nummer drie!!! ........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De partijen zijn nu met twee EU parlementariërs , vertegenwoordigd in het EU parlement.......... Rouvoet had het over 'vrouwen' op de ChristenUnie lijst, dat zijn er vier op een lijst van veertien, terwijl de nummer vijf op de CU lijst weliswaar ook een vrouw is, maar die plek komt toe aan een SGP broeder, vanwege de lijstverbinding met die partij. Zo ziet u maar, zelfs de CU jokt tegenwoordig openlijk.........

Rouvoet moest verder kwijt, dat hij tegen de commotie is, die is ontstaan, over ministers en staatssecretarissen, die na hun politieke loopbaan gaan werken op het gebied, waarin zij als minister, of staatssecretaris zeggenschap hadden......... ha! ha! ha! ha! ha! Logisch straks gaat iemand Rouvoet's stappen na, hij is tegenwoordig immers opperhoofd van de zorgverzekeraarsmaffia. Nee, dat heeft niets met corruptie te maken, dat blijkt volgens Rouvoet uit de aangehaalde voorbeelden: Eurlings van Verkeer en Waterstaat, naar de KLM, Jack de Vries van defensie naar lobbykantoor voor de JSF, enz. enz....... ha! ha! ha! ha!
Hé Rouvoet, dat ziet de bevolking nu net wel als corruptie, hufter, dat jij je achterban kan voorliegen, wil niet zeggen, dat iedereen maar aanneemt, dat wat jij zegt de waarheid is, flapdrol!!!

Over de zorgverzekeringen bracht hij ook nog al opmerkelijke zaken te berde, gezien zijn christenbroederschap. De mensen moeten meer aandacht besteden aan de zorgkosten, dus overstappen als het goedkoper kan, dat is namelijk wat jezus gewild zou hebben, een asociaal, anti-solidair systeem, waar het ieder voor zich is.....

Deze over een piepklein kamelendrolletje getilde hufter, durfde dat woord solidair wel in een andere context te gebruiken: waar het gaat over de naar schatting 120.000 mensen die zich niet verzekeren, tegen ziektekosten, dat ondergraaft het solidariteitssysteem, aldus de rentmeester van god, Rouvoet. Dat ontduiken van die ziekteverzekering heeft 'ons' tot nu toe al zo'n 1 miljard euro gekost, aldus het christelijk rekenwonder, die even vergeten was, dat veel 'illegalen' ( hoe kan je als mens illegaal zijn, op deze kleine kloteplaneet?) wel gebruik maken van zorg, maar die zorg niet kunnen betalen en zich zelfs niet mogen verzekeren, gelukkig zijn er nog humane mensen in ons land, die daar lak aan hebben, godverdomme! Wat zou jezus daarvan vinden, wat zei hij ook alweer over de gevluchten en verdrukten die bij je aankloppen, Rouvoet???!!! Om nog maar te zwijgen van het grote aantal mensen met (zware) psychische klachten, die niet eens begrijpen dat ze zich moeten verzekeren, noemt jij die als christen ook anti-solidair en asociaal Rouvoet?
Rouvoet je moet je doodschamen, ook voor die klotebaan die je met je volle verstand uitoefent, schoft!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten