Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 juni 2015

Gasvraag wereldwijd flink gekelderd, dankzij steenkool uit de VS en Australië........

De vraag naar gas is wereldwijd flink gekelderd, dit daar de VS, van de valse milieu praatjesmaker Obama en Australië, van de neoliberale inhumane psychopaat Abbott, hun steenkool tegen dumpprijzen aanbieden op de wereldmarkt......... Je zou van deze twee toch echt anders verwachten, daar zowel de VS, als Australië beiden met de gevolgen van de klimaatverandering te maken hebben, de VS met grote droogte en een ongekend aantal tornado's en Australië waar jaarlijks grote delen van de bossen afbranden, door extreme droogte en ongelofelijk hoge temperaturen.........

Het is duidelijk dat de politieke machthebbers en hun collega's van de grote bedrijven, in die landen (dat geldt overigens voor veel meer landen, zoals Nederland...) schijt hebben aan het milieu en de natuur en bovendien een groot deel van de mensheid bloot stellen aan extreem natuurgeweld...... Wat ik me telkens weer afvraag: hebben die psychopaten dan geen kinderen en kleinkinderen???? Je laat de wereld toch niet achter als een grote puinbak, omdat jij zo nodig schathemelrijk wilt zijn en/of wilt laten zien, dat je macht hebt????

Uitermate bedroevend, laten we hopen dat de jonge generaties het niet meer pikken, dat hun wereld voor poen en macht naar de kloten wordt geholpen en zich aansluiten bij het al redelijk grote wereldwijde verzet tegen dit soort psychopaten!!!

Voor meer berichten over Abbott, Obama, steenkool, klimaatverandering, bosbrand en/of droogte, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten