Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 juni 2015

Willem Post en zijn boek 'Jeb Bush De Kroonprins'

'VS deskundige' (ha! ha!) Post heeft een boek over Jeb Bush geschreven, genaamd 'Jeb Bush De Kroonprins', waarmee hij de radiostudio's platloopt. Veel onzin praatjes zijn het gevolg, waarin hij o.a. meldt, dat de voormalig president G.W. Bush, een intelligente persoon is....... ha! ha! ha! ha! ha! Post is ook uitermate goed te spreken over Jeb Bush, die in tegenstelling tot zijn 'intelligente' broer overal iets van weet. Voorts zou deze aartsconservatieve Bush van het 'pragmatisch midden' zijn....... ha! ha! ha! ha! ha!

Post meldt verder, dat het uitbrengen van zijn boek, wel heel spannend was, daar de kandidatuur van deze Bush voor het presidentschap tot voor kort onzeker was..... Terwijl hij zelf vertelt, dat Jeb Bush vorig jaar in diverse steden kantoren heeft geopend, waar Post bij vertelt, dat die alleen bedoeld zijn, voor een verkiezingscampagne...... Wat een ongelofelijke koekwous!!

Voorts stelt Post, dat Bush niet op zijn vader (godbetert ook al oud-president) leunt, het bewijs daarvoor is de uitlating van Jeb Bush, dat hij zijn 'own man' is....... Post vindt het wel vreemd, dat deze Bush, de beslissing van zijn broer (om Irak illegaal aan te vallen) steunt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Post is blijkbaar zo druk met de promotie van zijn schrijfsel, dat hij niet weet, dat Jeb Bush het buitenlandbeleid van zijn broer, zelfs als voorbeeld ziet, voor zijn te voeren buitenlands beleid ziet, mocht hij tot president worden verkozen.........

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben al 'niet echt' een fan van Post, het voorgaande is voor mij dan ook voldoende, om niet eens de flaptekst van dit waardeloze boek te lezen, wat een droplul, jezus christus!!

Moet u nagaan, Post is tegenwoordig ook aan Clingendael verbonden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten over Post en/of Jeb Bush, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten