Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 januari 2013

Irak, hoeveel wisten Balkenende en de Hoop Scheffer?

Gisteren op BBC World Service een gesprek met Kofi Annan. Hierin vertelde hij o.a. over een bezoek aan Irak.

Hoe zat het eigenlijk met de kennis van Balkenende en de Hoop Schandknaap in aanloop naar de illegale oorlog, die de VS en GB tegen dat land startten in 2003? Volgens zeggen zou de AIVD noch de militaire inlichtingendienst iets hebben geweten, vreemd, daar ik mij meen te herinneren, dat al voor de inval in Irak een Nederlandse onderzeeboot voor de kust van Irak, inlichtingen uit Irak verzamelde voor de VS. Met andere woorden, de militaire inlichtingendienst en de 2 bovengenoemde CDA 'politici' hadden op de hoogte moeten zijn, van het VS plan, Irak binnen te vallen, met of zonder bewijzen van massavernietigingswapens, die later zelfs gefabriceerd werden, door het Witte Huis.

VN wapeninspecteur Blix had meermalen gemeld, dat Irak geen massavernietigingswapens had en ze niet op korte termijn kon fabriceren, een melding die door het grootste deel van de westerse wereld werd weggehoond, ook door ons toenmalig kabinet. Maar zoals gezegd, de bewering dat ze wel bestonden, kon met het grootste gemak gefabriceerd worden.......

Intussen heeft de Hoop Scheffer, nog eens verklaard, dat zijn benoeming tot secretaris generaal van de NAVO niets te maken had, met de steun voor die illegale oorlog, die hij en Balkenende, Bush aanboden in het Witte Huis. Als schooljongens uit de 30er jaren met de pet in de hand en het schaamrood op de kaken, stonden deze knurften 's morgens vroeg aan de deur van Bush te stumperen.
De hufter Scheffer, alsof hij niet weet, dat de wil van de VS in de NAVO wet is, maar ja, de Hoop Schandknaap, is dan ook een bedrieger en volksverlakker van de bovenste plank.
De schoft durfde zelfs te zeggen, dat hij met de kennis van nu, alsnog zijn steun aan die oorlog zou geven, een oorlog die meer dan 1 miljoen Irakezen het leven kostte.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten