Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 januari 2013

Joke Kaviaar: eis van 6 maanden gevangenisstraf omdat zij haar mening gaf over het 'asielbeleid' van Nederland

Gisteren werd er een gevangenisstraf van 6 maanden tegen Joke Kaviaar geëist, wegens opruiing, als je echter de hele zaak bekijkt, kan je niet anders concluderen, dat het hier gaat om vervolging wegens het geven van haar mening. Een eis die de vrijheid van meningsuiting aantast, anders kan je het niet noemen.

Hier een aantal verwijzingen van de site van Joke Kaviaar (http://www.jokekaviaar.nl/ ), de bovenste link is naar een verslag van de rechtszaak die gisteren werd gevoerd:

EIS ZES MAANDEN gevangenisstraf voor meningsuiting! 
Lees de verklaring aan het begin van het proces en het laatste woord: Download pdf ELK WOORD EEN VONK

Op 8 januari 2013, om 13.45 uur bij de meervoudige kamer in Haarlem, diende het proces tegen Joke Kaviaar. Zij schrijft al jarenlang aanklachten tegen wat de overheid noemt 'het asielbeleid' en wordt nu vervolgd wegens "opruiing tot enig strafbaar feit of tot gewelddadig optreden tegen het openbaar gezag". Lees meer over het naderend proces op de website van deSteungroep 13 september.

Lees ook: 'Opruiing', oftewel de subversieve kern van het vrije woord / Verzet als plicht / De Dienst Nationale Recherche en de vervolging van Joke Kaviaar en de No-Border beweging / Mijn opruiende opa stierf staand / Met opgeruid gemoed en andere artikelen en steunverklaringen HIER.


Tot mijn ontsteltenis zag ik, dat ik Joke eerder aanduidde als Joke Kavelaar, mijn excuus, dat ik haar verwarde met een hoogleraar van de Erasmus Universiteit, die het ontduiken van de belasting door de NS goedkeurde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten