Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 januari 2013

Klijnsma in de bocht, zandzakken voor de deur

Zojuist zat Jette 'hartstikke PvdA nitwit' Klijnsma aan tafel bij de EO (Radio1 na 14.00u.). Ze werd o.a gevraagd naar de bezuinigingen, die ook de zwaksten treffen (z.a. de btw verhoging van oktober 2012), daar zei de hartstikke vervelende trut op, dat ze de scherpe randjes er af wil halen. Tot 3 keer toe werd haar gevraagd, wat ze daar mee bedoelde, uiteindelijk begon de ongelofelijke trut te vertellen, dat ze de scherpe randjes van de participatiewet wil halen!?! De vervelende trut weet dondersgoed, dat de zwaksten in de samenleving, geen cent meer kunnen missen en dus ook geen cent meer kunnen inleveren, maar dat zeg je als PvdA lid natuurlijk liever niet op de radio, omdat deze mensen alsnog gepakt gaan worden, dus geef je gewoon een antwoord, dat niets met de vraag te maken heeft.

Klijnsma had het verder over die participatiewet en de gehandicapten, die de sociale werkplaatsen uitgedonderd worden (dat laatste verzweeg dit PvdA lid natuurlijk). Uiteraard heeft Klijnsma één mooi voorbeeld, maar waar het voor de meeste gehandicapten op neer zal komen, is gedwongen aan het werk gezet worden, tegen een vergoeding waar ze amper de huur mee kunnen betalen. De kuttenkop durft zelfs te stellen, dat elke gehandicapte op een plaats komt, waar deze op haar/zijn plaats is, jezus wat een gek! Klijnsma was hoorbaar blij, dat Wientjes haar bij de voornaam noemt, dus deed ze hetzelfde met 'Bernard' (Wientjes). Deze is het niet eens met de wet, vanwege een boete, die vanaf 2015 opgelegd kan worden aan een werkgever, die 25 of meer medewerkers in dienst heeft, een boete van € 5.000,-- per jaar, als men geen invalide in dienst heeft, nou Klijnsma heeft Wientjes de ruimte gegeven met een ander voorstel te komen, ha! ha! ha! ha!.

Klijnsma meldde nog even, dat ze trots is op het resultaat, dat ze behaalde bij het hervormen van de FNV, ha! ha! ha! ha!

Bij een volgend onderwerp, een woordvoerster van bureau Halt over het aantal jongeren, dat zich met oud en nieuw misdragen heeft, werd Klijnsma gevraagd, of zij wel eens met deze problematiek te maken had, in haar periode als wethouder in Den Haag. Nou daar ging ze weer hoor, jezus christus! maar op de vraag met wat voor ellende ze te maken had gaf ze geen antwoord, haar antwoord op de vraag, was Halt een compliment geven, godallemachtig, dat is staatssecretaris...........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten