Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 januari 2013

Muzikaal recept tegen CO2 vervuiling en het opzetten van bevolkingsgroepen tegen elkaar, maar voor het verwijderen van Teulings en andere leugenachtige ambtenaren uit hun functie

Dokter P. Pisser heeft weer een heet geneeskrachtig recept voor jou samengesteld, om ergernissen over smerig politiek beleid op de juiste plek te zetten in jouw hersenpan en daar op tijd voor jouw burgerlijke ongehoorzaamheid paraat te staan.

de dokter start vandaag met het album 'Heart Skips Beat' van Jona Lewie, fantastische pop uit het begin van de jaren 80 met medewerking van o.a. Kevin Godley en Lol Creme (Fay Lovsky werkte ook met deze artiest samen), sjkitterend! We blijven nog even in die tijd met het album 'Politicz' van Kevin Coyne, één van de prachtige albums van deze ex-psychiatrisch verpleegkundige, die helaas veel te vroeg stierf. Het album is half elektronisch,  half akoestisch, een prachtig experiment, met schitterende keiharde teksten over volksverlakkende politiek, vaak nog net zo actueel als in 1981. Terug naar de huidige tijd, althans 2010, met de groep Crystal Castles en hun gelijknamig album, heeeeeeerrrrrrlijke psychedelische muziek, genieten peipels! Dat geldt meteen voor het volgende album: 'Love this Giant' van David Byrne & St. Vincent, ja, ja, ik weet het, al vaker genoemd op deze plek, maar de geneeskrachtige eigenschappen van dit album, zijn dan ook fenomenaal! We vervolgen de trip per boot: Wooden Shjips met 'West', schitterende rock met fuzz en scheurgitaren, shjprachtig! Hoofdingrediënt: Underworld met 'Pearl's a Girl', één van de geweldige albums van deze jammergenoeg, nogal poenerige band, maar god wat is dit sterk! Hekkensluiter: Lichtenberg met 'Vacation', schitterende muziek, een reis op zich!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten