Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 januari 2013

Opwarming van de aarde onzin?

De zogenaamde milieusceptici (waar er gelukkig maar een paar van over zijn), schreeuwen het nog steeds van de daken, allemaal onzin, gaat u maar gerust door met vervuilen, maakt 't uit!

Deze kwaadaardige ellendelingen, die zich vaak ook nog wetenschapper durven te noemen, lullen natuurlijk niet, over het gevolg van de vervuiling voor het leven op aarde, die ook de menselijke gezondheid treft.

Daar komt nog een component bij, die 'vergeten' wordt: het 'verzuren' van de oceanen, oceanen nemen CO2 op, de hoeveelheid opgenomen CO2 is zo hoog, dat de oceanen zoals gezegd verzuren. Dit heeft bijvoorbeeld gevolgen voor de oesters in het Noord-Westen van de Stille, of Grote Oceaan, door de hoge zuurgraad sterven de larven van de oesters voortijdig, waardoor de oester daar een bedreigde diersoort lijkt te worden.

Gegarandeerd, dat dit voor meer schelpdieren geldt, en voor kleiner zeeleven, waardoor bijvoorbeeld bepaalde walvisachtigen in gevaar komen, maar uiteindelijk voor een groot deel van het leven in de oceanen een gevaar zal vormen.....

Onthoudt dit, voor als u weer eens met een minkukel te maken krijgt, die alle milieumaatregelen onzin vindt, zoals het overgrote deel van de VVD'ers.

Bron o.a.: Care2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten